Închide meniul

VIDEO | Pippo Inzaghi al României! :) Cum a marcat Ianis Hagi în Rangers – Dundee United

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 14:51

Reclamă
VIDEO | Pippo Inzaghi al României! :) Cum a marcat Ianis Hagi în Rangers – Dundee United

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi, gol pentru Glasgow Rangers

Ianis Hagi a deschis scorul în minutul 35. Românul a deviat din câţiva metri mingea şutată de Aribo. Execuţia a adus aminte cu reuşitele lui Pippo Inzaghi, fostul mare atacant italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost golul cu numărul 6 pentru Ianis Hagi în toate competiţiile pentru Rangers, în cele 34 de meciuri. Ianis a mai dat şi 11 pase de gol în acest sezon. Până la pauză, Rangers a marcat şi al doilea gol, prin Kent.

Video AICI cu golul lui Ianis Hagi

Rangers, victorie fantastică în Europa League

Antwerp și Rangers au oferit meciul serii în Europa League. Șapte goluri s-au marcat în total, iar Rangers pornește cu prima șansă la returul din Scoția.

Barisic a reușit o "dublă" pentru echipa lui Steven Gerrad. Ryan Kent și Arino au mai marcat pentru scoțieni.

Reclamă
Reclamă

Returul va avea loc peste o săptămână, pe 25 februarie, pe Ibrox Park. Ianis Hagi, care a fost activ în cele 15 minute în care a jucat, ar putea să fie titular în a doua manșă.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:58

Cum au descris americanii prima victorie obţinută de Simona Halep, după mai bine de doi ani! Reacţie fermă după succesul româncei

16:54

Cu cine va juca Simona Halep în turul 2 la Hong Kong! Câţi bani şi câte puncte şi-a asigurat pentru prima victorie după 2 ani

16:30

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong: „O bătălie! Trebuie să mă recuperez!”

16:23

Final de coşmar pentru Simona Halep, după mai bine de doi ani de aşteptare! „Simo” în sfârşit poate răsufla uşurată

16:20

Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong

16:06

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gheorghe Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 6 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”
Citește și