Închide meniul

VIDEO | Real Madrid – Chelsea. Benzema, performanţă uriaşă în UCL! Doar Ronaldo, Messi şi Lewandowski sunt mai buni decât el

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2021, 19:57

VIDEO | Real Madrid – Chelsea. Benzema, performanţă uriaşă în UCL! Doar Ronaldo, Messi şi Lewandowski sunt mai buni decât el

profimediaimages.ro

Benzema, performanţă uriaşă în UCL! Doar Ronaldo, Messi şi Lewandowski sunt mai buni decât el

Benzema a reuşit o superexecuţie în poarta lui Chelsea şi a ajuns la cota 71 în UCL, reuşind să îl egaleze pe legendarul Raul. Starul francez i-a luat prin surprindere pe londonezi, iar Mendy nu avut nicio şansă în faţa voleului atacantului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI GOLUL DE SENZAŢIE MARCAT DE BENZEMA

Astfel, în urma golului, Benzema a ajuns într-un clasament select al golgheterilor all-time din UCL. Doar Ronaldo, Messi şi Lewandowski au cifre mai bune decât francezul. 

Clasamentul golgheterilor din UEFA Champions League:

1. Cristiano Ronaldo – 134 de goluri
2. Leo Messi – 120 de goluri
3. Robert Lewandowski – 73 de goluri
4. Karim Benzema – 71 de goluri
5. Raul Gonzalez – 71 de goluri

Reclamă

Cotat la 25 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Benzema a marcat în actualul sezon 27 de goluri, în toate competiţiie, în 40 de meciuri. Acesta a reuşit şi 7 pase decisive.

Francezul se află la Real Madrid din 2009. Florentino Perez îl aducea de la Olympique Lyon pentru 35 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Thibaut Courtois, intervenţie de pe altă planetă! Paradă uriaşă în faţa lui Timo Werner. Neamţul, ratangiul sezonului 

Nu doar Benzema a strălucit în meciul cu Chelsea. Londonezii au ratat o ocazie monumentală în minutul 9. Thibaut Courtois a avut o intervenţie fabuloasă în faţa lui Timo Werner, atacantul pe care londonezii au plătit 53 de milioane de euro. 

În minutul 9, Pulisic i-a aşezat cu capul mingea lui Timo Werner, însă neamţul a ratat incredibil din 2 metri. Ce-i drept, şi Thibaut Courtois a avut o intervenţie uluitoare.

Pentru Timo Werner, aceste ratări reprezintă deja o obişnuinţă. Neamţul s-a făcut de râs şi în Premier League. Acesta a ratat în luna decembrie de pe linia porţii, în partida câştigată de Chelsea cu Leeds, scor 3-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, dezamăgit după înfrângerea lui Rapid: „Fotbalul câteodată e nedrept” 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și