Închide meniul

Thibaut Courtois, intervenţie de pe altă planetă! Paradă uriaşă în faţa lui Timo Werner. Neamţul, ratangiul sezonului 

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 19:22

Thibaut Courtois, intervenţie de pe altă planetă! Paradă uriaşă în faţa lui Timo Werner. Neamţul, ratangiul sezonului 

Captură Digisport

Ratare uriaşă a lui Timo Werner

  • Ratare uluitoare a lui Timo Werner
  • Intervenţia fabuloasă a lui Thibaut Courtois

În minutul 9, Pulisic i-a aşezat cu capul mingea lui Timo Werner, însă neamţul a ratat incredibil din 2 metri. Ce-i drept, şi Thibaut Courtois a avut o intervenţie uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Timo Werner, aceste ratări reprezintă deja o obişnuinţă. Neamţul s-a făcut de râs şi în Premier League. Acesta a ratat în luna decembrie de pe linia porţii, în partida câştigată de Chelsea cu Leeds, scor 3-1. 

Timo Werner s-a făcut de râs şi la naţionala Germaniei, în umilinţa cu Macedonia de Nord, scor 1-2. Werner a luftat incredibil dintr-o poziţie ideală de a marca. 

Reclamă

Video AICI cu ratările monumentale ale lui Timo Werner 

Chelsea i l-a suflat pe Werner lui Liverpool

Chelsea a dat prima mare lovitură a perioadei de transferuri vara trecută. Londonezii l-au achiziţionat pe Timo Werner de la RB Leipzig, a treia clasată din Bundesliga în sezonul trecut. 

Reclamă

”Bătălia” pentru transferul lui Timo Werner s-a dat între Liverpool și Chelsea. Jurgen Klopp a vorbit cu jucătorul în timpul pandemiei de coronavirus, dar clubul a ezitat să demareze negocierile cu Leipzig, motiv pentru care fotbalistul german a decis să refuze viitoarea campioană a Angliei.

Chelsea s-a mișcat repede, reușind să îl convingă pe Werner cu ajutorul antrenorului Frank Lampard, cel care l-a determinat pe tânărul atacant german să vină pe Stamford Bridge din sezonul viitor. Werner a semnat un contract până în iunie 2025.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani