Închide meniul

VIDEO | Rizespor – Gaziantep 3-0. Marius Șumudică, răzbunat de viitorii săi jucători. Au învins la scor de neprezentare echipa care l-a dat afară pe român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2021, 13:47

VIDEO | Rizespor – Gaziantep 3-0. Marius Șumudică, răzbunat de viitorii săi jucători. Au învins la scor de neprezentare echipa care l-a dat afară pe român

Abaca Press / AA via Hepta

Rizespor - Gaziantep 3-0

Milan Skoda a reușit "dubla" pentru Rizespor, iar Samu a închis tabela pe final. Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari la Gaziantep, însă nu au avut nicio reușită notabilă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rizespor – Gaziantep 3-0. Victorie de moral pentru viitoarea echipă a lui Marius Șumudică 

Gaziantep a dominat posesia, însă Rizespor a fost echipa care și-a creat mai multe ocazii importante de gol. De altfel, formația lui Maxim și a lui Toșca nu a expediat niciun șut pe spațiul porții adversarului.  

Grație succesului de astăzi, Rizespor a urcat patru poziții în ierarhia din Super Lig, până pe locul al 12-lea. Formația ce urmează să fie preluată de Marius Șumudică era fără victorie de aproape o lună și s-a distanțat la cinci puncte de Kayserispor, echipă pregătită de Dan Petrescu. 

De cealaltă parte, Gaziantep continuă forma slabă după demiterea lui Șumudică. A fost al treilea eșec in patru meciuri pentru formația turcă, care riscă să fie detronată de pe podium de către Galatasaray. Cu Șumudică, Gaziantep a înregistrat 15 meciuri consecutive fără înfrângere. Acum, a bifat al doilea eșec din ultimele trei etape. Urmaşul lui Şumudică, portughezul Sa Pinto, a stat în tribune.

Reclamă

Primul transfer primit de Marius Șumudică la Rizespor 

Bașkanii îl așteaptă pe tehnicianul român cu forțe proaspete. Chiar în ziua în care Șumudică a fost anunțat oficial, Rizespor a parafat transferul lui Erik Sabo, un mijlocaș defensiv în vârstă de 29 de ani. 

"Internaţionalul slovac Erik Sabo, care a înscris 9 goluri în 33 de meciuri în sezonul trecut şi 5 goluri în 12 meciuri în acest sezon a semnat un contract pe un an şi jumătate cu clubul verde-albastru.  Îi urăm bun venit lui Erik Sabo, care va purta tricoul cu numărul 52, şi îi urăm mult succes!", s-a scris pe site-ul oficial al celor de la Rizespor.

Reclamă 4 / 0/3

Sabo a strâns 18 selecții la naționala Slovaciei. El a mai jucat pentru echipe precum Hapoel Beer Sheva, Beitar Ierusalim, PAOK Salonic și Spartak Trnava. Acesta a evoluat ultima dată pentru Karagumruk. 

Sabo a strâns 12 meciuri în acest sezon de Super Lig și a reușit să înscrie cinci goluri. Este cotat la 1,7 milioane de euro, conform transfermarkt. 

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și