Închide meniul

VIDEO | S-a marcat cel mai tare gol din 2021! Un jucător din liga a 5-a a lăsat mască pe toată lumea. A înscris în stilul lui Zlatan Ibrahimovic

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 5:46

VIDEO | S-a marcat cel mai tare gol din 2021! Un jucător din liga a 5-a a lăsat mască pe toată lumea. A înscris în stilul lui Zlatan Ibrahimovic

Captură Notts County Twitter

Cel mai tare gol din 2021

  • Jucătorul a înscris în stilul lui Ibrahimovic
  • E o reușită de pus în ramă

Faza s-a petrecut în minutul 73 al partidei dintre Notts County și Oxford City, din FA Trophy. Elisha Sam a fost autorul golului, un belgian de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o centrare bună din flancul stâng, jucătorul lui Notts County a reluat spectaculos, cu călcâiul, peste portarul advers. O astfel de excuție mai este cunoscută drept "scorpion kick".

Cel mai tare gol din 2021 vine din liga a 5-a din Anglia

Reclamă

S-a terminat 3-1 pentru Notts County. Oxford a deschis scorul printr-un autogol, dar gazdele s-au dezlănțuit după pauză. Sam a făcut "dubla" în partea secundă, iar Knowles a închis tabela în prelungiri.

Notts County a retrogradat din liga a 4-a, ultimul eșalon profesionist din Anglia, în 2019. Formația a fost o prezență constantă în prima divizie în anii '80.

Reclamă

Gol nebun și în liga a 4-a din Anglia

Englezii joacă tare și în ligile inferioare. În ziua în care Real Madrid şi Manchester City au jucat în optimile Champions League, un jucător din liga a 4-a a atras toată atenția.

 Momentul a avut loc în meciul dintre Forrest Green Rovers şi Southend United. Fotbalistul lui Southend, Nathan Ferguson, a şutat de la 40 de metri.

Southend s-a impus cu 3-1. Nu doar golul, ci şi rezultatul a fost neaşteptat. Oaspeţii sunt pe locul 22 din 24 de echipe, în timp ce Forrest Green este a doua în clasament. 

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile