Închide meniul

VIDEO. Sărbătoarea lui Villarreal, după finala nebună din Europa League! Manchester United, ironizată: „Toţi locuitorii din Villarreal intră pe Old Trafford”

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 9:04

Reclamă
VIDEO. Sărbătoarea lui Villarreal, după finala nebună din Europa League! Manchester United, ironizată: „Toţi locuitorii din Villarreal intră pe Old Trafford

Profimediaimages

Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League

Sărbătoarea lui Villarreal după finala nebună din Europa League câştigată la lovituri de departajare contra lui Manchester United a fost impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sărbătoarea lui Villarreal, după finala nebună din Europa League

Ratarea lui De Gea, la capătul a 22 de lovituri de deparatajare, a adus o explozie de bucurie în tabăra celor de la Villarreal. „Ce sentiment!”, au scris spaniolii pe contul de Twitter.

Şi bucuria fanilor lui Villarreal a fost memorabilă. Spaniolii au pus stăpânire pe străzile din Gdansk, oraşul din Polonia unde a avut loc finala.

Manchester United a ajuns ţinta ironiilor pentru jurnaliştii britanici. „Poţi să bagi toţi locuitorii din Villarreal pe Old Trafford şi tot îţi mai rămân 25.000 de locuri goale. O noapte cu adevărat incredibilă pentru spanioli”, a fost mesajul celor de la BT Sport. Villarreal are puţin peste 50 de mii de locuitori!

Reclamă

Villarreal a câştigat Europa League fără niciun eşec

Villarreal a cucerit trofeul fără să piardă niciun meci în actualul sezon din Europa League! Este a 7-a echipă care reuşeşte acest lucru în istoria competiţiei, fiind inclusă şi perioada în care se numea Cupa Uefa.

Reclamă 4 / 0/3

 

Primele reacții după finala Europa League

Finala Europa League a fost una dramatică. Villarreal a fost cea care a lovit prima, prin Gerard Moreno, care a ajuns la 30 de goluri înscrise pentru „Submarinul galben” în acest sezon. Edinson Cavani a adus egalarea pentru Manchester United în partea secundă. Cele două echipe n-au putut fi separate nici după prelungiri, după care a început nebunia de la penalty-uri.

„Este un vis împlinit. Am vrut să scriem istorie şi am făcut-o. Eram pregătit în cazul în care marca De Gea să bat din nou, îmi venise iar rândul. Este incredibil să câştigăm astfel. A fost cel mai bun an din cariera mea”, a declarat Gerard Moreno.

„Este incredibil, este ceva imens pentru fani, pentru club… Este un vis pe care l-am urmat şi l-am reuşit. Este un vis. Este incredibil să câştigi o finală şi să învingi un uriaş ca Manchester”, a afirmat şi Raul Albiol.

Dani Parejo este de părere că fiecare om de la Villarreal merită trofeul: „Am avut un sezon lung şi greu. Era momentul să scriem istorie. Am făcut-o deja ajungând în finală. Nu avem cuvinte după atâtea penaltiuri. Fiecare om de aici merită trofeul. Suntem o echipă extraordinară, suntem o familie”.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și