Închide meniul

VIDEO | Un jucător de la echipa a doua a lui Ajax s-a făcut de râs. A executat un penalty, însă mingea a ieşit din stadion

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 5:20

Reclamă
VIDEO | Un jucător de la echipa a doua a lui Ajax s-a făcut de râs. A executat un penalty, însă mingea a ieşit din stadion

Twitter

Brian Brobbey s-a făcut de râs

Brian Brobbey poate fi desemnat cel mai slab executant de penalty-uri din istorie. În minutul 39 al partidei, echipa a doua a celor de la Ajax a primit o lovitură de la 11 metri. Brian Brobbey a fost cel care a executat lovitura de pedeapsă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Execuţia a fost una dezastruoasă. Mingea şutată de Brobbey a ieşit din stadion. Momentul a devenit viral pe reţelele de socializare. Colegii săi şi-au pus mâinile în cap după ce au văzut execuţia. 

Lovitura de pedeapsă a fost dictată la scorul de 0-0. Partida s-a încgeiat cu victoria celor de la Almere în faţa echipei a doua a celor de la Ajax.

 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și