Închide meniul

VIDEO | Valentin Mihăilă, la fel ca "Briliantul"! A marcat cu Roma din pasa lui Dennis Man. Fanii, în extaz după supergol: "Sunt cei mai buni!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 martie 2021, 13:43

VIDEO | Valentin Mihăilă, la fel ca "Briliantul"! A marcat cu Roma din pasa lui Dennis Man. Fanii, în extaz după supergol: "Sunt cei mai buni!"

profimediaimages.ro

Valentin Mihăilă a marcat în Parma - Roma

Încrederea lui Roberto D'Aversa în Valentin Mihăilă şi Dennis Man a fost din nou recompensată. După ce au pus umărul la remiza cu Fiorentina din etapa trecută, cei doi internaţionali români au adus-o pe Parma în avantaj în duelul cu AS Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi AICI reuşita lui Mihăilă

În minutul 9 al meciului de pe "Ennio Tardini", Valentin Mihăilă a înscris din pasa lui Dennis Man.

În urma reuşitei de astăzi, fostul jucător al Craiovei a ajuns la al doilea gol din Serie A. De asemenea, a devenit al doilea român de la Parma care marchează împotriva capitolinilor. Adrian Mutu, în 2002, era ultimul jucător din ţara noastră care reuşea aceasă performanţă. 

Reclamă

Cotat la 6 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Mihăilă bifează astăzi meciul cu numărul 11 pe prima scenă a fotbalului italian. Acesta a marcat două goluri în Serie A, cu Fiorentina şi Roma, iar altul în Cupă, cu Lazio.

Performanţă românească la Parma

Imediat după golul lui Mihăilă, statisticienii au făcut o nouă descoperire. Pentru prima oară din sezonul 2004/2005 (sezonul în care a fost realizată analiza), un fotbalist român i-a oferit o pasă de gol unui conaţional.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii, în delir după supergolul lui Mihăilă

Imediat după ce internaţionalul român a deschis scorul în confruntarea cu Roma, fanii lui Parma au luat cu asalt reţelele de socializare. Aceştia i-au lăudat pe Mihăilă şi Man pentru reuşita care a adus speranţa în tabăra "cruciaţilor".

"Foarte bine! Dennis Man cu assistul, finalizare minunată a lui Mihăilă!!!", "SuperMan with the assist!", "Hai Românii!", "Cei mai buni!", "V-am zis că amândoi trebuie să înceapă în primul 11" au reacţionat suporterii.

Recomandări
  • Valentin Mihăilă, supergol în Parma - Roma
  • Fanii, în delir după reuşita internaţionalului român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și