Închide meniul
NEWS ALERT

Viitorul lui Lionel Messi a fost decis! Anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu starul Barcelonei şi pe ce perioadă va semna

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2021, 19:46 / Actualizat: 27 iunie 2021, 20:59

Viitorul lui Lionel Messi a fost decis! Anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu starul Barcelonei şi pe ce perioadă va semna

Joan Laporta, după ce Messi a rămas liber de contract

Profimedia

Din ultimele informaţii, argentinianul va rămâne la echipa în tricoul căreia a scris istorie. Messi va semna o nouă înţelegere cu gruparea de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Lionel Messi a fost decis

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii Barcelonei. Negocierile purtate în ultimele luni par să se fi încheiat cu succes.

Într-un final, se va ajunge la prelungirea contractului lui Lionel Messi cu Barcelona. Conducătorii clubului şi agenţii jucătorului sunt acum ‘încrezători’, iar acordul valabil până în iunie 2023 va fi anunţat săptămâna viitoare.

Ambele părţi discută acum pentru a stabili ‘ultimele detalii’ în ceea ce priveşte clauze contractuale„, a dezvăluit Fabrizio Romano.

Reclamă

Până la semnarea acordului, Barcelona l-a felicitat pe Lionel Messi pentru împlinirea celor 34 de ani. Acesta și-a petrecut mai mult de jumătate din viață în tricoul echipei blaugrana.

Joan Laporta a dat asigurări că tratativele merg pe un drum bun, dar a precizat că nu este deloc uşor.

Cred că Messi va continua să joace la Barcelona. Nu este uşor, dar lucrăm la asta şi sperăm să semnăm actele cât mai curând”, a spus Joan Laporta, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl lui Messi dezvăluia, luna trecută, că starul argentinian este dispus să renunțe cel mult la jumătate din bani. Mundo Deportivo a scos la iveală că argentinianul câștiga până la 138 de milioane de euro pe sezon.

Recomandări
  • Lionel Messi joacă din 2004 la seniorii Barcelonei
  • Contractul argentinianului expiră la finalul acestei luni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și