Închide meniul

Villarreal – Barcelona 1-2, Athletic Bilbao – Atletico 2-1. Jucătorii lui Simeone, un nou pas greşit în La Liga! Sărbătoare amânată pentru Stanciu după Bohemians – Slavia Praga 0-0

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2021, 20:55

Villarreal – Barcelona 1-2, Athletic Bilbao – Atletico 2-1. Jucătorii lui Simeone, un nou pas greşit în La Liga! Sărbătoare amânată pentru Stanciu după Bohemians – Slavia Praga 0-0

profimediaimages

Meciuri tari în Europa

  • Mircea Lucescu, campion în Ucraina
  • Petrecere amânată pentru Nicolae Stanciu

Update: Rangers – St. Johnstone 0-0 (1-2 după penalty-uri). Formaţia lui Steven Gerrard a fost eliminată din Cupa Scoţiei, după loviturile de departajare de la 11 metri. Ianis Hagi a fost schimbat în minutul 68.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Athletic Bilbao – Atletico Madrid 2-1. Bascii obţin o victorie uriaşă în faţa liderului. În urma acestui rezultat, madrilenii rămân pe primul loc în clasament, cu 73 de puncte, la 2 distanţa de rivalele Real şi Barcelona.

Update: Bohemians 1905 – Slavia Praga 0-0. Echipa lui Nicolae Stanciu avea nevoie de o victorie pentru a câştiga titlul. Slavia a obţinut doar o remiză şi a depăşit recordul în campionatul Cehiei, cu 41 de meciuri fără înfrângere. 

Reclamă

Update: Dinamo Kiev – Inhulets 5-0. Mircea Lucescu e campion în Ucraina pentru a noua oară! Vezi AICI mai multe detalii.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Villarreal – Barcelona 1-2. Catalanii au câştigat la limită duelul. 

Update: Villarreal – Barcelona 1-2. Manuel Trigueros a fost eliminat, după o intrare dură cu talpa pe tibia lui Messi. Chiar şi aşa, căpitanul catalanilor nu a fost schimbat şi continuă să evolueze.

Update: Fiorentina – Juventus 1-1. Torinezii au călcat din nou strâmb în Serie A şi riscă să piardă biletele pentru Champions League.

Update: Villarreal – Barcelona 1-2. Gafă uriaşă în defensiva oaspeţilor! Unul dintre fundaşi i-a pasat lui Asenjo, însă Griezmann se afla chiar în faţa porţii şi a dus scorul la 2-1.

Reclamă

Update: Villarreal – Barcelona 1-1. Avantajul gazdelor nu a durat mai mult de un minut! Griezmann a restabilit rapid egalitatea cu un gol superb, din scăriţă.

Update: Villarreal – Barcelona 1-0. Samuel Chukwueze a deschis scorul!

Update: Dinamo Kiev –  Inhulets 2-0. Formaţia lui Mircea Lucescu face spectacol în campionat. Dacă câştigă partida de azi, echipa legendarului antrenor român va cuceri titlu.

Update: Fiorentina – Juventus 1-1. Morata a restabilit egalitatea din pasa lui Cuadrado.

Update: Fiorentina – Juventus 1-0. Vlahovic a deschis scorul din lovitură de la 11 metri!

Ianis Hagi, Nicolae Stanciu și Mircea Lucescu au foame de trofee

Ianis Hagi are șansa să facă eventul cu Rangers. "Prințul" va juca în sferturile Cupei Scoției împotriva celor de la St. Johnstone. Hagi a înscris golul victoriei pentru Rangers împotriva lui St. Johnstone în penultima confruntare directă dintre cele două echipe.

Și Nicușor Stanciu are un sezon excelent. Slavia Praga are nevoie de o victorie în meciul cu Bohemians 1905 ca să devină matematic campioană. Stanciu a fost printre cei mai buni oameni ai cehilor din această stagiune. Pentru el, ar fi al doilea titlu consecutiv. 

Mircea Lucescu poate deveni din nou campion al Ucrainei. După ce a luat titlul de 8 ori cu Șahtior, "Il Luce" este aproape să repete performanța și cu Dinamo Kiev. Pentru asta, echipa lui Mircea Lucescu trebuie să câștige împotriva lui Inhulets. 

Inter – Verona / Fiorentina – Juventus

Inter are 10 puncte avans în fruntea ierarhiei din Serie A. Echipa lui Antonio Conte n-a reușit să câștige în ultimele două etape și nu concepe să se încurce pe final. Ar fi primul titlu după o pauză de 11 ani pentru Inter.

Juventus, pe altă parte, are un sezon de uitat. Campioana ultimelor 9 sezoane este abia pe locul 4 și tremură pentru calificarea în UEFA Champions League.

Villareal – Barcelona / Athletic Bilbao – Atletico Madrid

Dacă în Italia lucrurile par clare, în Spania lupta e mai strânsă ca niciodată. Atletico Madrid e lider în La Liga, cu două puncte peste Real Madrid, care are și un meci în plus. Barcelona e la cinci lungimi de trupa lui Simeone, dar are un meci mai puțin disputat.

Conform calculelor hârtiei, Atletico are o misiune facilă pe terenul lui Bilbao: bascii sunt fără victorie de șase etape și au pierdut două finale de Cupă în decurs de o săptămână. 

Barcelona a învins-o cu 4-0 pe Villareal în partida tur. Catalanii n-au pierdut în fața "Submarinului" galben din 2008.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 17 apr., 17:15
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..”
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona - PSG 1-4!
Liga Campionilor • 17 apr., 13:05
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Liga Campionilor • 17 apr., 11:12
FOTO
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 17 apr., 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă
Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj
Liga Campionilor • 17 apr., 9:30
„În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona!