Închide meniul
Foto

Vinicius Junior, scandal monstru în Valencia – Real Madrid 1-0! Starul Realului, scene şocante cu portarul gazdelor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 22:47

Reclamă
Vinicius Junior, scandal monstru în Valencia – Real Madrid 1-0! Starul Realului, scene şocante cu portarul gazdelor

Vinicius Junior, scandla monstru în meciul cu Valencia

Captură Youtube

Vinicius Junior a fost protagonistul unui scandal monstru în Valencia – Real Madrid 1-0. În minutul 65, meciul a fost întrerupt după ce starul de la Real Madrid a intrat în conflict cu cineva din tribună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius Junior a fost extrem de nervos şi a gesticulat către cineva din tribună. Partida a fost întreruptă mai multe minute, după ce starul de la Real Madrid a fost victima rasismului, iar arbitrul a decis să acorde 10 minute de prelungire.

Vinicius Junior, scandal monstru în Valencia – Real Madrid 1-0

În minutul 7 al prelungirilor, Vinicius Junior a fost eliminat după o intrare dură asupra lui Hugo Duro. Lucrurile au degenerat, iar portarul de la Valencia a sărit să îl bată pe starul lui Real Madrid. Acesta a sărit la gâtul lui Vinicius şi a fost nevoie de intervenţia celorlalţi jucători pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Diego Lopez, în minutul 33. Meciul a fost întrerupt pentru mai multe minute, după ce în minutul 65 Vinicius (Real Madrid) a intrat în conflict cu fanii Valenciei. Acelaşi Vinicius a primit cartonaş roşu în minutul 90+7, după consultarea VAR. Cu această înfrângere Real Madrid a pierdut locul secund în La Liga, pe care îl cedează concitadinilor de la Atletico, victorioşi cu 3-0 în faţa Osasunei. Atletico are 72 de puncte, iar Real Madrid are 71.

Pep Guardiola, replică ironică pentru Vinicius, în timpul meciului Manchester City – Real Madrid

Pep Guardiola a avut o replică ironică pentru Vinicius, în timpul partidei dintre Manchester City și Real Madrid, din returul semifinalelor UEFA Champions League. Managerul „cetățenilor” a glumit cu brazilianul legat de faptul că „galacticii” au prestat un joc modest. Campionii din Premier League au câștigat duelul cu scorul categoric de 4-0.

Reclamă

Manchester City s-a calificat în finala UEFA Champions League, pentru a doua oară în istorie. „Cetățenii” au umilit-o pe Real Madrid în semifinale, și astfel se vor lupta pentru marele trofeu cu Inter.

În timpul meciului de pe Etihad, Pep Guardiola a fost surprins purtând un scurt dialog cu Vinicius, jucătorul celor de la Real Madrid.

„În câteva momente”, a fost replica lui Vinicius, iar ulterior Guardiola a spus: „Da, sigur”. În cele din urmă, cei doi au bătut palma, după ce au purtat un scurt dialog, așa cum apare într-un videoclip postat pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola calificat-o pe Manchester City în a doua finală de UFEA Champions League, din istoria clubului. Managerul catalan are șansa să-și treacă în cont singurul trofeu pe care nu l-a câștigat pe banca „cetățenilor”.

City i-a administrat lui Real Madrid cea mai grea înfrângere suferită, în deplasare, în acest format al Ligii Campionilor. „Galacticii” au mai pierdut cu 0-4 numai cu Liverpool, în 2009, în returul optimilor de finală.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și