Închide meniul

Vinicius şi Richarlison, bătaie în cantonamentul Braziliei! Neymar, Dani Alves şi Lucas Paqueta au intervenit imediat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2022, 16:39

Vinicius şi Richarlison, bătaie în cantonamentul Braziliei! Neymar, Dani Alves şi Lucas Paqueta au intervenit imediat

Richarlison şi Vinicius s-au luat la bătaie în cantonamentul Braziliei

Richarlison şi Vinicius, potoliţi cu greu de colegi / Profimedia

Vinicius şi Richarlison s-ar fi luat la bătaie în cantonamentul Braziliei! Totul s-a întâmplat la Toyko, acolo unde naţionala „Selecao” va juca un meci amical cu Japonia. Neymar, Dani Alves şi Lucas Paqueta au intervenit imediat pentru a calma spiritele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conflictul dintre cei doi a început pe Stadionul Național din Tokyo. Motivul rămâne necunoscut, însă tensiunea a atins cote maxime.

Vinicius şi Richarlison, bătaie în cantonamentul Braziliei

Potrivit The Sun, Vinicius şi Richarlison au fost despărţiţi cu greu de coechipieri. Neymar, Dani Alves şi Lucas Paqueta au intervenit imediat după ce au văzut momentul.

Nu este încă limpede ce s-a întâmplat, dar, după cum se observă în imagini, Richarlison şi-a ieşit din minţi şi l-a apucat de tricou pe Vinicius. După ce colegii lor au intervenit, fotbalistul din Premier League s-a enervat. Conflictul a fost stins rapid, iar cei doi au fost separaţi.

Reclamă

Vinicius şi Richarlison au avut două sezoane complet diferite. Vedeta lui Real Madrid a cucerit titlul în La Liga şi a decis finala UEFA Champions League, în timp ce atacantul lui Everton a avut emoţii până în ultimele etape în privinţa retrogradării.

Vinicius a scris istorie după golul marcat în finala Ligii Campionilor

Liverpool – Real Madrid. Vinicius a scris istorie după golul marcat în finala Ligii Campionilor. Brazilianul din atacul celor de la Real Madrid a devenit al 5-lea cel mai tânăr jucător care marchează într-o finală de Liga Campionilor.

Vinicius Jr. a deschis scorul în minutul 59 al finalei dintre Liverpool şi Real Madrid. Federico Valverde a pătruns pe partea dreaptă şi i-a pasat lui Vinicius, care a trimis mingea în poartă din câţiva metri. Acesta a fost şi primul şut pe poartă al celor de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Vinicius a intrat într-o categorie selectă. Este al 5-lea cel mai tânăr jucător care a marcat într-o finală de Liga Campionilor, la vârsta de 21 de ani şi 320 de zile. Cel mai tânăr marcator din istoria finalelor Ligii Campionilor este Patrick Kluivert. Fostul star olandez a marcat în finala din 1995, dintre Ajax şi Juventus, scor 1-0.

Vinicius a fost implicat în 10 goluri marcate de Real Madrid în acest sezon. A marcat de 4 ori şi a dat încă 6 pase decisive.

Vinicius: ”Sigla nu se calcă, se sărută!”

Vinicius s-a ferit să calce logo-ul lui Real Madrid, la meciul cu Valencia. De când a venit pe ”Bernabeu”, sărută, mereu, la gol, sigla grupării

Din prima zi în care a ajuns la Real Madrid, în 2018, Vinicius Junior a declarat că a ajuns la clubul visurilor sale. Mulți au crezut că este vorba de un șablon, mai ales că discutam de cea mai galonată echipă din lume. Dar brazilianul chiar asta simțea.

Apoi a început să marcheze goluri,. De fiecare dată, când se bucură, brazilianul sărută sigla Realului. În meciul cu Valencia, unde a și marcat, ”Vini” a luptat după o minge până în marginea terenului. Acolo, lângă tușă, se găsea sigla lui Real Madrid, orientată spre camerele de filmare. A evitat să o atingă, sărind peste ea. ”Sigla nu se calcă, se sărută!”, a spus el. Nu scrie în niciun contract, nu l-a învătaț nimeni. Chestie de educație. Și de inimă!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și