Închide meniul

Virgil Van Dijk, gest superb în plină pandemie. Mesajul fotbalistului pe rețelele de socializare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2020, 17:06

Virgil Van Dijk, gest superb în plină pandemie. Mesajul fotbalistului pe rețelele de socializare

DPA Images / Anthony Devlin via hepta

Virgil Van Dijk, gest superb în plină pandemie. Mesajul fotbalistului pe rețelele de socializare

Van Dijk a anunțat pe Twitter că a achiziționat patru abonamente vândute de FC Groningen, pentru a-i ajuta din punct de vedere financiar în această perioadă. Câștigător al Ligii Campionilor în 2019, Virgil a evoluat timp de 62 de partide în Eredivisie în perioada 2011-2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Virgil Van Dijk pe Twitter

”Am cumpărat patru abonamente pentru stagiunea viitoare. În acest mod vreau să o ajut pe FC Groningen în aceste vremuri grele. Abonamentele vor ajunge la fanii care nu aveau resursele necesare să le cumpere”, a scris Van Dijk.

Virgil van Dijk, laude la adresa lui Lionel Messi

Considerat cel mai bun fundaș al momentului, Virgil nu s-a ferit să anunțe că împotriva golgheterului din La Liga a avut cele mai mari probleme. "Lionel Messi este cel mai dificil adversar împotriva căruia am jucat", a fost răspunsul oferit pe twitter de fundașul de 28 de ani.

Liverpool și Barcelona au fost adversare anul trecut, în semifinalele Champions League. Pe Camp Nou, catalanii s-au impus cu 3-0, grație dublei lui Messi și reușitei lui Luis Suarez. Virgil van Dijk și-a luat revanșa în retur. L-a blocat perfect pe Messi, iar coechipierii săi au marcat de 4 ori și s-au calificat în ultimul act. Cormoranii aveau chiar să câștige trofeul.

Reclamă

Van Dijk și Messi urmau să se revadă la gala pentru decernarea Balonului de Aur. Argentinianul primea cea mai importantă distincție, iar reacția fundașului de la Liverpool a fost pe măsură. "Când cineva câștigă Balonul de Aur pentru a șasea oară, trebuie să-i respecți măreția. Am fost aproape, dar am pierdut în fața cuiva mai bun", a reacționat atunci Virgil.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere Vezi toate știrile
Citește și