Închide meniul

Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Al-Nassr vrea să îl facă coleg cu Cristiano Rolando

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 23:33

Reclamă
Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Al-Nassr vrea să îl facă coleg cu Cristiano Rolando

Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume

Virgil van Djik, în timpul unui meci / Profimedia

Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Fundașul olandez de la Liverpool a intrat pe radarul lui Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul ar putea face parte dintr-un lot de vedete, dacă va decide să joace în Arabia Saudită. În momentul de față, la Al-Nassr mai sunt legitimați jucători precum Cristiano Ronaldo, Aymeric Laporte sau Otavio.

Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume

Potrivit informațiilor oferite de marca.com, oficialii lui Al-Nassr l-au contactat deja pe Van Djik. Aceștia i-ar fi promis un salariu uriaș, care l-ar face cel mai bine plătit fundaș din lume.

De asemenea, saudiții ar mai negocia și cu Wojciech Szczesny, portarul celor de la Juventus.

Al-Nassr pregătește o campanie de transferuri de senzație, având în vedere că nu a reușit să câștige titlul în Arabia Saudită, în stagiunea care tocmai s-a încheiat.

Reclamă
Reclamă 4

Echipa lui Cristiano Ronaldo a terminat stagiunea pe locul al 2-lea, la o diferență uriașă față de rivala Al-Hilal. 14 puncte a fost diferența dintre cele două formații.

De asemenea, Al-Hilal a câștigat și Cupa Regelui din Arabia Saudită în fața rivalilor de la Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo, mesaj despre retragere înainte de EURO 2024

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj despre retragere, chiar înainte de EURO 2024. Acesta a recunoscut faptul că la vârsta de 39 de ani, faptul că participă la un turneu final alături de naţionala sa este un mare cadou pe care l-a primit.

Reclamă

Cristiano Ronaldo va evolua la a şasea ediţie de EURO 2024. Starul lusitan este pe cale să devină primul jucător din istorie care reuşeşte o astfel de performanţă.

După ce a marcat o „dublă” în amicalul cu Irlanda, Cristiano Ronaldo a oferit declaraţii despre şansele Portugaliei la EURO 2024. Starul de la Al-Nassr a transmis că jucătorii sunt pregătiţi pentru turneul final, visând să obţină un rezultat mare.

„Este bine să ai picioarele pe pământ, dar cu gândul la cer și să visezi la Campionatul European. Visăm și suntem pregătiți. Talentul îl avem, dar cum spun de multe ori, talentul se muncește, nimeni nu îți dă nimic. Iar echipa este pregătită să muncească”, a declarat Cristiano Ronaldo, conform sursei citate anterior.

De asemenea, întrebat dacă se va retrage, CR7 a transmis că încearcă să se bucure cât mai mult de fotbal, ajuns la 39 de ani.

„Știu că nu mai am mulți ani în fotbal. Să joci fotbal după 35 sau 36 de ani este deja un cadou. Eu am 39 de ani și încerc să savurez 39 de ani”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

La Campionatul European din Germania, Cristiano Ronaldo poate deveni cel mai în vârstă jucător care a evoluat vreodată la un turneu final continental, urmând să-l depăşească pe Lothar Matthaus. De asemenea, CR7 poate deveni şi cel mai în vârstă jucător care marchează la EURO, recordul fiind deţinut în prezent de Ivica Vastic, care a punctat la vârsta de 38 de ani şi 257 de zile.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și