Închide meniul

"Voia să vină cu pistolul, m-a văzut că plâng!" Şumudică, dezvăluiri uluitoare de la testările pentru Covid-19: "Îmi bagă numai în nara dreaptă, nu ştiu cum mă bunghesc ăia"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2020, 20:26

"Voia să vină cu pistolul, m-a văzut că plâng!" Şumudică, dezvăluiri uluitoare de la testările pentru Covid-19: "Îmi bagă numai în nara dreaptă, nu ştiu cum mă bunghesc ăia"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Şumudică

Şumudică spune că a făcut 12 teste pentru coronavirus în Turcia şi chiar a făcut haz de necaz. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am 12 teste făcute până acum. În Turcia se fac teste la fiecare două zile, înainte de joc. În nara dreaptă nu cred că mă mai înfund în viaţa mea, nu ştiu cum mă bunghesc ăia. Îmi bagă numai în nara dreaptă şi se opresc prin sinusuri. Voia să vină un băiat de la securitate cu pistolul că m-a văzut că plâng, dar i-am zis că e de la beţişoare, nu m-a supărat nimeni. 

În Turcia e totul ok, n-a mai fost niciun caz în primele 3 ligi de câteva săptămâni. Într-un oraş precum Gaziantep, e uimitor că n-am văzut niciun om care să nu aibă mască", a spus Marius Şumudică la sosisrea în ţară. 

Şumudică a ajuns cu două ore întârziere în România

Şumudică a ajuns cu două ore întârziere în România, dar s-a consolat că nu va mai sta 14 zile în carantină.

"Azi de dimineaţă am primit un telefon de la firma cu care călătoresc mereu si m-au întrebat daca pot veni să mă ia. Au avut nişte probleme tehnice şi am venit cu altă aeronava. Am întârziat vreo două ore, dar mă bucur că am ajuns la familie. Mă gândesc la cele 3 săptămâni de vacanţă, sper să le petrec ok şi să n-am vreo surpriză ţinând cont de ce se întâmplă în România şi Europa la ora actuală", a mai spus Marius Şumudică. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și