Închide meniul

"Vom începe să discutăm!" Preşedintele UEFA se gândeşte să păstreze meciurile într-o singură manşă

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 23 august 2020, 13:48

"Vom începe să discutăm!" Preşedintele UEFA se gândeşte să păstreze meciurile într-o singură manşă

Real Madrid, Barcelona şi Juventus riscă excluderea din UEFA Champions League

Aleksander Ceferin, în timpul unei conferinţe de presă / Sputnik / Asatur Yesayants

Ceferin precizează că un astfel de format este mai interesant pentru spectatori şi mai uşor de vândut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Trebuie să spun că acest sistem cu un meci pare mai interesant pentru mine decât celălalt, cu două manşe. Este unul dintre lucrurile interesante aduse de această pandemie.

Trebuia să adoptăm un astfel de sistem. A trebuit să jucăm astfel, dar până la urmă vedem că este un turneu foarte interesant.

Acum este destul de complicată introducerea unui turneu final 8 în calendar dar am văzut că oamenii vor meciuri atractive şi că, într-o manşă, orice echipă poate bate orice echipă în Liga Campionilor sau în Liga Europa.

Aşa că este ceva de luat în calcul pentru viitor. Cred că în septembrie sau octombrie va trebui să începem să discutăm serios despre asta, a afirmat Ceferin.

Reclamă

Ceferin: "Valoarea poate fi mai mare dacă se va promova totul corect"

Mai mult, preşedintele UEFA a declarat că numărul mai mic de meciuri nu ar trebui să afecteze valoarea monetară a competiţiilor.

"Valoarea poate fi mai mare dacă se va promova totul corect. Prieteni din fotbal şi din afara fotbalului mă sună şi îmi trimit mesaje şi ei sunt extrem de încântaţi de acest sistem", a precizat oficialul într-un interviu pentru AP.

Un format de final 4 s-ar putea dovedi mai practic în viitor pentru a fi găzduit într-un singur oraş.

Reclamă 4 / 0/3

"Eşti în centrul atenţiei timp de o săptămână şi ar putea fi ceva fantastic, dar vom vedea. Calendarul este foarte complicat, fotbaliştii joacă aproape 365 de zile pe an

Va trebui să vedem cum o vom face dacă o vom face, însă cred că este un format interesant, la care nu ne-am gândit înainte. Vom începe să discutăm despre aceasta atunci când ne vom reuni", a încheiat preşedintele UEFA, conform news.ro

Recomandări
  • UEFA a fost forţată să organizeze meciurile într-o singură manşă din cauza pandemiei
  • Final 8-ul Ligii Campionilor s-a desfăşurat la Lisabona, iar finala este în această seară

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și