Închide meniul

”Vom putea să îl convingem să stea!” Dorit de Real Madrid, Kylian Mbappe poate semna un nou contract cu PSG. Explicațiile lui Arsene Wenger

Dragoș Vasile Publicat: 24 ianuarie 2022, 20:24

Reclamă
”Vom putea să îl convingem să stea!” Dorit de Real Madrid, Kylian Mbappe poate semna un nou contract cu PSG. Explicațiile lui Arsene Wenger

Kylian Mbappe este vedeta lui PSG

Profimedia

Dorit de Real Madrid, Kylian Mbappe poate semna un nou contract cu PSG

”Timpul nu este de partea PSG-ului. Când încerci să prelungești contractul unui jucător, este tot mai dificil când el amână momentul. Aștept de un an și jumătate să îi prelungească contractul. Este indispensabil. El poate semna pentru orice echipă acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a avut o ofertă de la Real Madrid. Când refuzi 180 de milioane, o sumă uriașă, ai un motiv. Probabil că și-au spus: Trebuie să avem un sezon excelent. Îl avem pe Messi și nu ne putem permite să îl pierdem pe Mbappe. Vom putea să îl convingem să stea!”, a declarat Arsene Wenger, citat de Marca.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 19 goluri în 28 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Real Madrid stă la pândă pentru Kylian Mbappe

Cu tot optimismul de la Paris, Real Madrid încă crede că îl poate semna pe internaționalul francez, gratis, la vară. Galacticii au fost aproape de a-l transfera pe Mbappe și vara trecută, dar PSG a respins oferta de 200 de milioane de euro.

În decembrie, Mbappe a exclus posibilitatea de a părăsi PSG în ianuarie, dar președintele Madridului, Florentino Perez, este convins că poate obține acordul atacantului pentru a veni liber de contract la sfârșitul sezonului.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și