Închide meniul

Vor să-i ducă inima lui Maradona în Qatar: ”Cum ar fi cu ea în vestiarul Argentinei?”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 25 martie 2022, 13:37

Vor să-i ducă inima lui Maradona în Qatar: ”Cum ar fi cu ea în vestiarul Argentinei?”

Fanii argentinieni nu concep ca Maradona să nu ”ajungă” la CM din Qatar

Foto: Profimediaimages

O agenție de publicitate și una de comunicare și relații publice au propus să ducă inima lui Diego Armando Maradona, plecat pe 25 noiembrie 2020, la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”După ce a fost dus prin mai multe locuri, știm că organul vital al lui Diego, păstrat în formol, se găsește în custiodia Departamentului de Anatomie Patologică al Poliției din Buenos Aires”, începe comunicatul. ”Bombay, agenția creativă de publicitate și SDO, specializată în PR, intenționează să ducă inima lui Diego, începând din noiembrie, în Qatar”. Javier Mentasti și Manuel Vega, directorii de la ”Bombay”, sunt convinși că dacă Maradona nu deceda, ar fi fost prezent la Campionatul Mondial, pentru a susține Argentina.

”În casa noastră se respiră și se trăiește Maradona!”

”Vrem să îndeplinim ceea ce credem că ar fi fost dorința sa, vrem ca inima lui Maradona să călătorească alături de echipa națională a Argentinei, până în Qatar. Să plece din aeroport, să zboare alături de băieți, să ajungă în cantonament, în camere, la microfon, pe teren și, dacă Diego și Dumnezeu vor, după șapte partide, să se afle fix lângă Cupa Mondială. E visul nostru și vrem ca, începând de azi, să fie visul tuturor”, se arată în comunicat.

”Vă imaginați inima lui Diego în vestiarul echipei naționale, în timp ce se selecționerul le vorbește jucătorilor? Pare o nebunie, un vis, dar vrem să-l transformăm în realitate”. Conform celor implicați, sunt ”mulți adepți” al acestie inițiative. Unul dntre ei este Cesar Perez, cel care deține muzeul ”Casa lui D10s”, unul dintre locurile în care a trăit astrul argentinian.

”În casa noastră se trăiește și se respiră Maradona: copilăria sa, cariera, familia. Ne identificăm cu acest proiect și-l susținem pentru că nimic nu e mai important ca prezența inimii lui Diego în Qatar. Și noi, și fanii îl simțim alături”, a încheiat Cesar Perez.

Reclamă

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Maradona a decedat pe 25 noiembrie 2020
  • Inima e în custodia Poliției din Buenos Aires

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și