Închide meniul

VV se întoarce! Valdes revine la FC Barcelona! Ultima oară a stat două luni și a fost dat afară de Kluivert!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 10:43

VV se întoarce! Valdes revine la FC Barcelona! Ultima oară a stat două luni și a fost dat afară de Kluivert!

Profimediaimages

Victor Valdes nu va mai avea timp de vacanțe, urmând a se ocupa de portarii de la ”La Masia”

Victor Valdes revine la FC Barcelona! Legendarul portar a acceptat propunerea vechiului și noului președinte al catalanilor, Joan Laporta, și va fi membru al departamentului de metodologie, urmând a se ocupa de pregătirea goal-keeper-ilor de la ”La Masia”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Laporta a revenit pe tron, numele lui Valdes a fost vechiculat aproape săptămânal. Fostul portar apăruse alături de don Joan la câteva conferințe ale acestuia și era clar că dacă va ieși președinte, atunci VV va primi o funcție. Asta în cazul în care va uita de scandalul din toamna lui 2019, când, după ce fusese numit tehnician la Juvenil A, fusese dat afară, după numai două luni, de către Patrick Kluivert, fostul său coechipier, pe atunci Directorul Academiei.

Însă Laporta a continuat să stea pe urmele sale și, finalmente, Valdes a acceptat. Zilele acestea analizează ce și cum, apoi, din iunie, intră în pâine. Valdes a ajuns la echipa mare în sezonul 2002-2003. A stat până în 2014, când a plecat la Manchester United, adunând la catalani 535 de partide. Conform presei barceloneze, Laporta a demarat discuțiile și cu Rafa Marquez și cu Sergi Barjuan, doriți, și ei, în proiectul ”La Masia”. 

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și