Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, titular în AC Milan – Verona 3-2! Lazio – Inter 3-1. Spectacol total în derby-ul zilei. Leicester – Manchester United 4-2. Rezultatele zilei sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2021, 23:50

Ciprian Tătărușanu, titular în AC Milan – Verona 3-2! Lazio – Inter 3-1. Spectacol total în derby-ul zilei. Leicester – Manchester United 4-2. Rezultatele zilei sunt AICI

Ciprian Tătărușanu, lăudat de italieni

Profimedia

Rezumatele zilei din Europa

Rezultatele zilei în Premier League

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Watford – Liverpool 0-5
  • Leicester – Manchester United 4-2
  • Manchester City – Burnley 2-0
  • Brentford – Chelsea 0-1

Rezultatele zilei în Ligue 1

  • Clermont – Lille 1-0
  • Lyon – Monaco 2-0

Rezultatele zilei în Bundesliga

Rezultatele zilei în Serie A

Rezultatele zilei pentru români

Reclamă

Update 23.40: AC Milan – Verona 3-2. Revenire de senzație! Giroud, Kessie, și Gunter, autogol, au înscris pentru gruparea din Milano și au întors rezultatul.

Update 22.15: AC Milan – Verona 0-2. GOL Barak! Ciprian Tătărușanu a fost învins din nou, de data aceasta din lovitură de la 11 metri.

Update 22.00: AC Milan – Verona 0-1. GOL Verona! Caprari l-a învins pe Ciprian Tătărușanu.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.10: Ciprian Tătărușanu este titular pentru AC Milan în confruntarea cu Verona.

Update 21.00: Lazio – Inter 3-1. Fluier final! Lazio a câștigat derby-ul cu Inter.

Update: Lazio – Inter 3-1. GOOOL! Milinkovic Savic face 3-1 pentru Lazio care este foarte aproape de a administra prima înfrângere Interului în acest sezon de Serie A.

Update 20.44: Lazio – Inter 2-1 GOOL Lazio! Felipe Anderson face 2-1

Update 19.12: Lazio – Inter 1-1. GOOOL! Ciro Immobile a egalat tot din lovitură de la 11 metri.

Update 19.12: Lazio – Inter 0-1. GOOOL! Perisic a deschis scorul din penalty!

Reclamă

Update 19.05: Rangers – Hearts 1-1. Ianis Hagi continuă să fie în formă maximă! După evoluţiile apreciate din meciurile naţionalei cu Germania şi Armenia, tricolorul a impresionat şi în tricoul lui Rangers. Din păcate pentru campioana Scoţiei, meciul cu Hearts a fost un eşec. Detalii, AICI.

Update 19.00: Leicester – Manchester United 4-2. GOOOL! Daka a închis tabela, iar „diavolii roșii” au ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în Premier League.

Update 18.46: Leicester – Manchester United 3-2. GOOOL Jamie Vardy! După pauză, Soyuncu și-a adus echipa în avantaj, iar Rashford a restabilit egalitatea.

Update 18.30: Dortmund – Mainz 3-1. GOOOL Erling Haaland! Norvegianul a reușit „dubla”, după ce Burkardt a redus din diferență.

Update 17.50: Dortmund – Mainz 2-0. GOOOL Erling Haaland! Norvegianul a majorat avantajul echipei sale din lovitură de la 11 metri și a ajuns la cota 8 în acest sezon de Bundesliga. Căpitanul Marco Reus a deschis scorul.

Update 17.40: Rangers – Hearts 1-0. Lundstram a deschis scorul. Ianis Hagi este titular în confruntarea de pe Ibrox.

Update 17.31: Leicester – Manchester United 1-1. GOOOL Tielemans! Belgianul a egalat din pasa lui Iheanacho.

Update 17.20: Leicester – Manchester United 0-1. GOOOL Greenwood! Tânărul atacant a deschis scorul din pasa lui Bruno Fernandes.

Update 16.20: Watford – Liverpool 0-5! GOOOL Roberto Firmino! Brazilianul a închis tabela în minutul 90+1.

Update 15.40: Watford – Liverpool 0-4! GOOOL Mohamed Salah! Egipteanul a trecut ca prin jaloane de fundașii gazdelor și a finalizat faza cu un șut imparabil la colțul lung. Salah a ajuns la 8 meciuri la rând în care marchează pentru Liverpool

Update 15.30: Watford – Liverpool 0-3! GOOL Roberto Firmino! Brazilianul a făcut dubla, după două gafe uriașe în apărarea gazdelor

Update 15.10: Watford – Liverpool 0-2! GOOL Roberto Firmino! Atacantul brazilian a înscris simplu, din fața porții, după o fază superbă desenată de oaspeți

Update 14.39: Watford – Liverpool 0-1! GOOL Sadio Mane! Senegalezul a marcat dintr-o pasă de geniu a lui Mohamed Salah

Update 14.30: A început meciul dintre Liverpool și Watford.

În Anglia avem cele mai multe meciuri tari. Watford – Liverpool, Leicester – Manchester United, Manchester City – Brunley și Brentford – Chelsea. Lider înaintea acestei etape este Chelsea, dar Liverpool stă la pândă și poate urca pe primul loc, provizoriu, dacă o învinge pe Watford.

În Franța, campioana Lille abia acum a început campionatul. Lille are trei victorii la rând, după ce a debutat dezastros campionatul. De cealaltă parte, Lyon – Monaco este capul de afiș al serii în Ligue 1.

În Germania, Borussia Dortmund joacă cu Mainz. Accidentat în ultima perioadă, vedeta Erling Haaland are șanse să-și facă apariția pe teren, cel puțin în repriza a doua. Celelalte meciuri tari din Bundesliga sunt Monchengladbach – Stuttgart și Freiburg – Leipzig.

În Italia, Lazio – Inter este meciul zilei. Campioana în exercițiu este pe locul al treilea, la patru puncte de liderul Napoli, în timp ce Lazio ocupă poziția a șasea.

De asemenea, românii Ianis Hagi și Nicolae Stanciu intră și ei în acțiune. Rangers are meci cu Hearts, în timp ce Slavia joacă cu Slovan Liberec.

Recomandări
  • Lazio – Inter 3-1
  • AC Milan – Verona 3-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și