Închide meniul

Wayne Rooney, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele cu alcoolul! „Condusul în stare de ebrietate, ceea ce am făcut, ar fi putut duce la uciderea cuiva – ar fi putut duce la sinucidere”

De Antena Sport
Publicat: 10 februarie 2022, 13:40

Wayne Rooney, legenda lui Manchester United, în prezent manager la Derby County, afirmă că se temea că ar fi putut să moară sau să ucidă pe cineva din cauza consumului de alcool.

Reclamă
Wayne Rooney, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele cu alcoolul! „Condusul în stare de ebrietate, ceea ce am făcut, ar fi putut duce la uciderea cuiva – ar fi putut duce la sinucidere

Wayne Rooney, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele cu alcoolul!

Getty Images

Rooney a vorbit despre acest lucru cu Sally Nugent, de la BBC Breakfast, înainte de lansarea unui nou documentar despre viaţa lui. El a dezvăluit cele mai întunecate locuri în care l-au dus alcoolul şi problemele de sănătate mintală şi, întrebat care era cea mai mare frică a lui în acele momente, el a răspuns: „Probabil moartea”.

Reclamă

Wayne Rooney, probleme mari cu alcoolul

Vorbind despre „greşelile” pe care le-a făcut, bărbatul în vârstă de 36 de ani a adăugat: „Femeile sau condusul în stare de ebrietate, ceea ce am făcut, ar fi putut duce la uciderea cuiva – ar fi putut duce la sinucidere – şi nu e bine. Ştiam că am nevoie de ajutor pentru a mă salva, dar şi pentru a-mi salva familia”.

Reclamă

Rooney a mai dezvăluit că a simţit că trebuie să păstreze secret multe dintre problemele sale ca jucător. „Acum zece, 15 ani, nu puteam să intru într-un vestiar şi să spun «Mă lupt cu alcoolul, mă lupt din punct de vedere al sănătăţii mintale». Nu puteam să fac asta”, a afirmat el.

Atât Rooney, cât şi soţia Colleen vorbesc deschis despre infidelităţile sale bine cunoscute. „Când este implicat alcoolul, iei decizii proaste şi va trebui să suporţi consecinţele. Nu schimbă cu nimic sentimentele mele pentru Colleen”, a afirmat el.

Wayne Rooney, probleme şi cu viaţa de familie

Colleen este de acord că alcoolul a jucat uneori un rol negativ. Ea spune la un moment dat că nu este bine ca Rooney să fie „nesupravegheat”. Totuşi, ea explică şi modul în care cei doi au stat de vorbă şi s-au ocupat de toate problemele lor: „Ştiu că oamenii spun: Stau împreună doar pentru a ţine familia unită? A fost şi asta, dar noi încă ne iubim. Să sperăm că a învăţat ceva şi nu va mai ajunge în acele situaţii oribile”.

Vorbind la BBC Breakfast despre importanţa relaţiei lor, Rooney a adăugat: „Avem o relaţie bună. Suntem şi prieteni, evident. Există un echilibru bun în relaţie – mai ales că suntem acum părinţi cu patru copii. Au fost momente când Colleen ar fi putut să plece. Dar ne iubim”.

Întrebat dacă mai are acum probleme cu băutura, Rooney a răspuns: „Este în regulă, chiar deţin controlul. Era cazul. Aşa cum am spus, nu am fost niciodată alcoolic, am fost mai degrabă un consumator în exces, care, dacă aveam două zile libere, beam literalmente două zile şi apoi puneam picături pentru ochi, foloseam gumă de mestecat, apă de gură. şi mergeam la antrenament. Uneori nu am fost cea mai bună versiune a mea pentru clubul meu. Am vorbit cu oameni. A ajutat. Mi-am eliberat sentimentele. Nu am făcut asta mai demult – le-am ţinut în mine şi apoi se acumulează”.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
29
mart.
0:01
EXCLUSIVAndrei Burcă, surprins după ce a marcat în România – Belarus 2-1: „Ne-am relaxat, nu ştiu de ce. Nu e normal!”
23:55 Shaun Murphy – Robert Milkins LIVE VIDEO (15:00), în sferturile de la Tour Championship. Turneul e în AntenaPLAY 23:42 Elveția – Israel 3-0 și Kosovo – Andorra 1-1. Adversarele României au înregistrat rezultate perfecte pentru „tricolori” 23:41 Preliminarii EURO 2024 | Cum arată clasamentul în grupa României, după primele două etape. Kosovo nu a reuşit să bată Andorra 23:35 România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit! Stanciu şi Burcă au marcat pe Arena Naţională. Tricolorii au maximum de puncte în preliminariile EURO 2022 23:27 FotoRomânia riscă să joace din nou cu porțile închise! Torțe și scandări xenofobe la meciul cu Belarus 23:15 Ali Carter – Kyren Wilson 4-10, în sferturile Tour Championship, în direct în AntenaPLAY. Închidere de meci de senzaţie reuşită de Wilson 22:58 Christoph Daum, pe Arena Naţională la România – Belarus: „E ca şi cum m-aş fi întors acasă”. Jucătorul remarcat de fostul selecţioner al tricolorilor 22:45 Tudor Băluță a ieșit accidentat în România – Belarus! Veste proastă pentru Edi Iordănescu și Gică Hagi 22:32 Andrei Burcă, primul gol în tricoul României! Răzvan Marin i-a oferit o centrare perfectă în meciul cu Belarus, din preliminariile EURO 2024
Pe același subiect
S-au tras la sorţi sferturile de finală ale Europa League
Europa League • 17 mart., 14:40
S-au tras la sorţi sferturile de finală ale Europa League. Meciuri de „foc”: Manchester United – Sevilla şi Juventus – Sporting
Care sunt echipele calificate în sferturile Europa League şi Conference League
Fotbal extern • 17 mart., 1:09
Care sunt echipele calificate în sferturile Europa League şi Conference League! Când va avea loc tragerea la sorţi
Casemiro roșu intrare dură Manchester United Southampton
Premier League • 12 mart., 17:00
Casemiro, roșu direct după o intrare dură cu talpa, în Manchester United – Southampton! Brazilianul a început să plângă pe teren
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea