Închide meniul

Wayne Rooney, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele cu alcoolul! „Condusul în stare de ebrietate, ceea ce am făcut, ar fi putut duce la uciderea cuiva – ar fi putut duce la sinucidere”

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 13:40

Wayne Rooney, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele cu alcoolul! „Condusul în stare de ebrietate, ceea ce am făcut, ar fi putut duce la uciderea cuiva – ar fi putut duce la sinucidere

Wayne Rooney, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele cu alcoolul!

Getty Images

  • Wayne Rooney a avut mari probleme cu alcoolul
  • Sezonul 12 de iUmor începe vineri, 11 februarie, la 20:30, pe Antena 1

Rooney a vorbit despre acest lucru cu Sally Nugent, de la BBC Breakfast, înainte de lansarea unui nou documentar despre viaţa lui. El a dezvăluit cele mai întunecate locuri în care l-au dus alcoolul şi problemele de sănătate mintală şi, întrebat care era cea mai mare frică a lui în acele momente, el a răspuns: „Probabil moartea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wayne Rooney, probleme mari cu alcoolul

Vorbind despre „greşelile” pe care le-a făcut, bărbatul în vârstă de 36 de ani a adăugat: „Femeile sau condusul în stare de ebrietate, ceea ce am făcut, ar fi putut duce la uciderea cuiva – ar fi putut duce la sinucidere – şi nu e bine. Ştiam că am nevoie de ajutor pentru a mă salva, dar şi pentru a-mi salva familia”.

Rooney a mai dezvăluit că a simţit că trebuie să păstreze secret multe dintre problemele sale ca jucător. „Acum zece, 15 ani, nu puteam să intru într-un vestiar şi să spun «Mă lupt cu alcoolul, mă lupt din punct de vedere al sănătăţii mintale». Nu puteam să fac asta”, a afirmat el.

Reclamă

Atât Rooney, cât şi soţia Colleen vorbesc deschis despre infidelităţile sale bine cunoscute. „Când este implicat alcoolul, iei decizii proaste şi va trebui să suporţi consecinţele. Nu schimbă cu nimic sentimentele mele pentru Colleen”, a afirmat el.

Wayne Rooney, probleme şi cu viaţa de familie

Colleen este de acord că alcoolul a jucat uneori un rol negativ. Ea spune la un moment dat că nu este bine ca Rooney să fie „nesupravegheat”. Totuşi, ea explică şi modul în care cei doi au stat de vorbă şi s-au ocupat de toate problemele lor: „Ştiu că oamenii spun: Stau împreună doar pentru a ţine familia unită? A fost şi asta, dar noi încă ne iubim. Să sperăm că a învăţat ceva şi nu va mai ajunge în acele situaţii oribile”.

Reclamă

Vorbind la BBC Breakfast despre importanţa relaţiei lor, Rooney a adăugat: „Avem o relaţie bună. Suntem şi prieteni, evident. Există un echilibru bun în relaţie – mai ales că suntem acum părinţi cu patru copii. Au fost momente când Colleen ar fi putut să plece. Dar ne iubim”.

Întrebat dacă mai are acum probleme cu băutura, Rooney a răspuns: „Este în regulă, chiar deţin controlul. Era cazul. Aşa cum am spus, nu am fost niciodată alcoolic, am fost mai degrabă un consumator în exces, care, dacă aveam două zile libere, beam literalmente două zile şi apoi puneam picături pentru ochi, foloseam gumă de mestecat, apă de gură. şi mergeam la antrenament. Uneori nu am fost cea mai bună versiune a mea pentru clubul meu. Am vorbit cu oameni. A ajutat. Mi-am eliberat sentimentele. Nu am făcut asta mai demult – le-am ţinut în mine şi apoi se acumulează”.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri
Jim Ratcliffe a preluat 27,7% din Manchester United
Premier League • 21 feb., 9:25
Jim Ratcliffe a preluat 27,7% din Manchester United. O nouă eră în Premier League