Închide meniul
VIDEO

Wayne Rooney i-a dat replica lui Cristiano Ronaldo, după interviul-șoc al portughezului: „Îi e greu să accepte!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 noiembrie 2022, 13:06

Wayne Rooney i-a dat replica lui Cristiano Ronaldo, după interviul-șoc al portughezului: „Îi e greu să accepte!

Wayne Rooney i-a răspuns lui Cristiano Ronaldo

Wayne Rooney i-a răspuns lui Cristiano Ronaldo / Profimedia

  • Wayne Rooney i-a dat replica lui Cristiano Ronaldo, după interviul-șoc al portughezului
  • Ce a spus fostul internațional englez

Wayne Rooney (37 de ani) i-a dat replica lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), după interviul-șoc al starului portughez. Fostul atacant englez a explicat că nu l-a criticat pe CR7 și doar i-a dat un sfat în legătură cu apropierea de momentul retragerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo l-a făcut praf pe fostul său coleg de la Manchester United în interviul „exploziv” acordat în presa engleză.

Wayne Rooney i-a dat replica lui Cristiano Ronaldo, după ce a fost umilit de portughez

„Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul oferit lui Piers Morgan, citat de The Sun.

Reclamă

Între timp, a venit și răspunsul lui Wayne Rooney, cel care a jucat alături de Ronaldo la Manchester United în perioada 2004-2009.

„Este un jucător fantastic. El și Messi sunt, probabil, cei mai buni doi jucători din istoria fotbalului. Nu l-am criticat, am spus că vârsta ne ajunge pe toți, iar lui Cristiano îi este greu să accepte asta”, a spus Wayne Rooney, potrivit CNN.

Reclamă

Ce a spus Wayne Rooney despre Cristiano Ronaldo, înainte ca portughezul să ia „foc”

În urmă cu o săptămână, Wayne Rooney i-a atras atenția lui Ronaldo în legătură cu situația de la Manchester United, unde a fost folosit din ce în ce mai puțin de Erik ten Hag.

„L-am văzut pe Roy Keane apărându-l. Dar Roy nu ar accepta deloc. El este o distragere a atenţiei de care Manchester United nu are nevoie în acest moment în care încearcă să reconstruiască echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano trebuie doar să lase capul jos, să muncească şi să fie pregătit să joace atunci când antrenorul are nevoie de el. Dacă o va face, va fi un atu. Dacă nu, va deveni o distragere nedorită”, a spus, recent, Wayne Rooney, citat de talksport.com.

Cristiano Ronaldo ar urma să fie dat în judecată de Manchester United! În acest caz, starul lusitan ar urma să piardă o sumă colosală de bani, şi anume 18 milioane de euro, anunţă prea din Anglia.

Cristiano Ronaldo s-a dezlănţuit în presa britanică şi a oferit un interviu incendiar. Portughezul a taxat clubul Manchester United, pe patronii acestuia, cât şi pe managerul Erik ten Hag. Ca urmare, oficialii „diavolilor” au decis să ia măsuri.

Cristiano Ronaldo, dat în judecată de conducătorii lui Manchester United

Manchester United a ales să apeleze la avocaţi, după declaraţiile făcute de Cristiano Ronaldo. Oficialii „diavolilor” au luat decizia drastică de a-l trimit în instanţă pe starul portughez, anunţă The Guradian.

Cristiano Ronaldo va avea interzis la Manchester United, după Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanul nu va mai putea reveni la baza de antrenamente a „diavolilor”, de la Carrington. Clubul urmăreşte rezilierea contractului lui CR7, iar în acest caz, portughezul va pierde aproximativ 18 milioane de euro, echivalentul salariilor sale, până la finalul sezonului.

Într-un comunicat oficial emis vineri, Manchester United a transmis faptul că se află într-un „proces” pentru a oferi un răspuns, ca urmare a declaraţiilor lui Cristiano Ronaldo.

„Manchester United a iniţiat în această dimineaţă paşii adecvaţi ca răspuns după interviul recent acordat de Cristiano Ronaldo presei. Nu vom face comentarii suplimentare până la finalizarea acestui proces”, se arată în comunicatul emis de oficialii „diavolilor”.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr
Liga 1 • 3 apr., 18:30
„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr
Ciprian Tătăruşanu, "distrus" de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez
Fotbal extern • 2 apr., 23:45
Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez
Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf
Fotbal extern • 30 mart., 23:04
Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf! Hat-trick şi 882 de goluri în carieră pentru CR7
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş