Închide meniul

Wolfsburg – Dortmund 0-2. Erling Haaland i-a egalat pe Cristiano Ronaldo şi Leo Messi! Cifre uluitoare ale atacantului norvegian

Dragoș Vasile Publicat: 24 aprilie 2021, 15:47

Wolfsburg – Dortmund 0-2. Erling Haaland i-a egalat pe Cristiano Ronaldo şi Leo Messi! Cifre uluitoare ale atacantului norvegian

profimediaimages.ro

Erling Haaland i-a egalat pe Messi şi Ronaldo

  • Wolfsburg - Dortmund 0-2
  • Erling Haaland i-a egalat pe Messi şi Ronaldo

Erling Haaland (20 ani) a fost decisiv din nou pentru Dortmund, care are emoţii în privinţa biletelor de Champions League pentru următorul sezon. Atacantul norvegian a marcat de două ori împotriva lui Wolfsburg şi a ajuns la 25 de goluri în actuala stagiune de Bundesliga. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Haaland i-a egalat pe Messi şi Cristiano Ronaldo în clasamentul golgheterilor pentru "Gheata de Aur". Cifrele vedetei lui Dortmund sunt uluitoare: a marcat 37 de goluri în tot atâtea meciuri şi a oferit 11 pase decisive.

Reclamă

Dortmund i-a setat preţul lui Erling Haaland 

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020. Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Potrivit site-ului specialitate Transfermarkt.com, el este cotat la 110 milioane de euro.

Reclamă

Borussia Dortmund i-a setat prețul atacantului norvegian la 180 de milioane de euro. În 2022, clauza acestuia va scădea la 75 de milioane.

Lionel Messi l-a egalat pe Cristiano Ronaldo în lupta pentru "Gheata de Aur"

Leo Messi a atins o bornă uriaşă în ultimul meci. A ajuns la 25 de goluri stagionale şi s-a detaşat în clasamentul golgheterilor din La Liga. Are cu patru reuşite mai mult decât rivalul său de la Real Madrid, Karim Benzema.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 33 de ani continuă o luptă de la distanţă şi cu Cristiano Ronaldo. Portughezul are tot 25 de goluri pentru Juventus şi este cel mai bun marcator din Serie A. Astfel, Messi şi Ronaldo sunt la egalitate în duelul pentru "Gheata de Aur".

Amândoi au şanse minime să devină cei mai prolifici marcatori ai sezonului în Europa. Au nevoie de o minune pentru a-l ajunge din urmă pe Robert Lewandowski. Golgheterul lui Bayern a marcat de 36 de ori în această stagiune.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Fotbal extern • 5 mart., 20:36
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului: „A câștigat toate trofeele”
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri