Închide meniul

Xavi, despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona: "Va reuși multe. E încă tânăr". Starul argentinian îi va bate recordul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2021, 17:31

Xavi, despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona: "Va reuși multe. E încă tânăr". Starul argentinian îi va bate recordul

profimedia

Xavi, despre viitorul lui Lionel Messi

Xavi este printre cei mai mari fotbaliști din istoria Barcelonei. El și Lionel Messi au împărțit vestiarul timp de 10 ani. De altfel, Xavi și Messi au o relație foarte apropiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaș spaniol speră ca viitorul lui Leo să fie legat de Barcelona. Xavi crede că Messi poate să facă în continuare performanță pe Camp Nou.

Xavi, despre viitorul lui Lionel Messi la Barcelona

”Eu sper ca Messi să nu plece. Barcelona are nevoie de Messi, și Messi de Barcelona. Sper să joace cât mai mult la Barcelona, sper să-și încheie cariera la Barcelona după multe meciuri și multe goluri.

Acum poate depăși și recordul meu de meciuri în UEFA Champions League.Dacă nu pleacă, va reuși multe, este deja o legendă, dar e încă tânăr”, a declarat Xavi, pentru Mundo Deportivo. 

Xavi a jucat pentru Barcelona între 1998 și 2015. El a câștigat absolut tot ce se putea în tricoul blaugrana: 4 trofee Champions League, 8 titluri în La Liga, 3 Cupe ale Spaniei, 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 2 Supercupe ale Europei. 

Reclamă

Xavi a plecat de la Barcelona în 2015, semnând cu Al-Sadd. El s-a retras în 2019, la 39 de ani. În prezent, Xavi este antrenorul formației unde și-a încheiat cariera de jucător. 

Lionel Messi îi va egala recordul lui Xavi

 La meciul cu Huesca, Lionel Messi va egala recordul lui Xavi pentru cele mai multe prezențe din istoria Barcelonei. Va fi partida cu numărul 767 pentru starul argentinian în tricoul grupării catalane. Noul record de apariții va fi stabilit sâmbătă, la meciul cu Real Sociedad.

”Trebuia să fie Leo. Este normal ca cel mai bun jucător din lume și, pentru mine, cel mai bun din toate timpurile, să mă depășească.

Reclamă 4 / 0/3

Este chiar o onoare pentru mine. A fost o plăcere să joc cu el, să împart vestiarul cu el și să avem atâtea amintiri împreună. Leo este și prietenul meu, iar cu el nu poți să te pui, el va câștiga mereu”, a fost reacția lui Xavi.

Lionel Messi este și cel mai bun marcator din istoria Barcelonei și gogheterul all-time din La Liga. De asemenea, argentinianul deține recordul de cele mai multe goluri marcate într-un an calendaristic (91 de goluri în 2012).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și