Închide meniul

Xavi, discurs fabulos după Barcelona – Benfica 0-0: „Totul a fost perfect! Nu sunt nervos!” Cum se pot califica catalanii în „optimile” UEFA Champions League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 noiembrie 2021, 8:28

Xavi, discurs fabulos după Barcelona – Benfica 0-0: „Totul a fost perfect! Nu sunt nervos! Cum se pot califica catalanii în „optimile UEFA Champions League

Xavi, discurs fabulos după Barcelona - Benfica 0-0

Profimedia

Xavi, discurs fabulos după Barcelona – Benfica 0-0

Barcelona putea să facă un pas uriaş pentru calificarea în faza următoare a UEFA Champions League, însă s-a încurcat cu Benfica chiar pe Camp Nou. În ultimul meci din faza grupelor, catalanii sunt obligaţi să o învingă pe Bayern pentru a obţine biletele pentru „optimile” de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După remiza albă cu lusitanii, Xavi a avut un discurs fabulos. „A fost un meci bun. Nu îmi convine rezultatul. Am jucat ca să câştigăm. Nu sunt nervos, dar e o ruşine. Am pierdut o oportunitate. Mai avem un singură şansă. Sunt fericit cu ceea ce arată băieţii. Am avut multe ocazii, dar trebuie să şi profităm. Totul a fost perfect cu excepţia golului. Mergem la Munich să câştigăm, nu avem încotro. Putem să ne batem cu oricine. Avem această iluzie”, a transmis Xavi la finalul meciului, citat de Marca.

Ocazie uluitoare ratată de Seferovic în Barcelona – Benfica 0-0

Benfica a ratat o ocazie uriaşă în prelungirile partidei. Portughezii au scăpat pe contraatac şi puteau da lovitura pe Camp Nou. Nunez i-a pasat lui Seferovic, care a rămas singur cu Ter Stegen. Acesta a săltat mingea peste portarul Barcelonei, dar a ratat uluitor şi a trimis pe lângă poartă.

Ratarea lui Haris Seferovic i-a provocat o adevărată criză antrenorului celor de la Benfica, Jorge Jesus. Acesta a îngenuncheat după ce a văzut ocazia uluitoare a atacantului său.

Dacă învingea, Benfica era la mâna ei în privința calificării în optimile de finală ale UEFA Champions League. În acest caz, portughezii au nevoie de o victorie cu Dinamo Kiev, iar Barcelona trebuie să nu câștige în deplasarea de la Bayern Munchen.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și