Închide meniul

”Xavi e noul antrenor!” Joan Laporta a anunțat o nouă eră la FC Barcelona la miezul nopții: ”Pregătim contractul!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 noiembrie 2021, 0:12

”Xavi e noul antrenor!” Joan Laporta a anunțat o nouă eră la FC Barcelona la miezul nopții: ”Pregătim contractul!”

Xavi o va antrena pe FC Barcelona

Profimedia

  • Xavi o va antrena pe FC Barcelona
  • Joan Laporta a anunțat o nouă eră pe Camp Nou la miezul nopții

Xavi o va antrena pe FC Barcelona. Anunțul făcut de Joan Laporta

Al Sadd, fostul club al lui Xavi, a anunţat că a ajuns la un acord cu gruparea blaugrana pentru ca fostul campion mondial să revină la FC Barcelona. Catalanii au plătit 5 milioane de euro pentru „transfer”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul revenirii marelui fotbalist pe Camp Nou a fost confirmat și de Joan Laporta, care a transmis că legendarul jucător o va antrena pe FC Barcelona, anunțul oficial fiind doar o chestiune de timp.

„Xavi e noul nostru antrenor. Ni se va alătura. Pregătim contractul şi semnăm!”, a spus Joan Laporta pentru Mundo Deportivo.

Reclamă
Citește și:

Cum va arăta Barcelona în era „Xavi”

Xavi a semnat cu Barcelona, iar catalanii vor avea parte de un antrenor ofensiv. Cel puţin aşa arată cifrele campionului mondial după 97 de meciuri pe bancă.

Xavi a câştigat patru trofee cu Al Sadd, disputând 97 de meciuri. El a înregistrat 64 de victorii şi 17 înfrângeri, media de goluri marcate pe meci fiind de 2.7. De asemenea, el a încasat pe meci 1.3 goluri.

Reclamă

Barcelona traversează cea mai grea perioadă din istoria recentă a clubului. Catalanii sunt abia pe locul 9 în La Liga și tremură pentru calificarea în optimile Champions League. Xavi i-a avertizat pe suporterii blaugrana să nu se aștepte la minuni de la primele meciuri.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:40 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo urcă pe locul 7 în play-out! 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico cu Real Madrid
La Liga • 12 apr., 15:25
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico
Xavi rămâne cu picioarele pe pământ după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 8:16
Xavi rămâne cu picioarele pe pământ după PSG – Barcelona 2-3: „Tot ei sunt favoriți!”. Anunț de ultim moment despre viitorul său
Luis Enrique, gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi! Imagini virale înainte de PSG - Barcelona
Liga Campionilor • 10 apr., 22:02
Luis Enrique, gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi! Imagini virale înainte de PSG – Barcelona
Luis Enrique şi Xavi, schimb genial de replici înainte de PSG - Barcelona: "Fără îndoială, eu / Avem în ADN"
Liga Campionilor • 9 apr., 21:48
Luis Enrique şi Xavi, schimb genial de replici înainte de PSG – Barcelona: „Fără îndoială, eu / Avem în ADN”