Închide meniul

Xavi i-a îndemnat pe șefii Barcelonei să semneze de urgență un jucător. „Facem și chetă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 decembrie 2021, 19:45

Xavi i-a îndemnat pe șefii Barcelonei să semneze de urgență un jucător. „Facem și chetă!

Xavi i-a îndemnat pe șefii Barcelonei să semneze de urgență un jucător

Profimedia

„Trebuie să îi prelungim contractul acum. Dacă este necesar, facem și chetă! Nu avem voie să pierdem un astfel de fotbalist. El trebuie să fie baza pentru viitorul acestui club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi i-a îndemnat pe șefii Barcelonei să semneze de urgență cu Gavi

Din ce am înţeles, negocierile purtate de conducători pentru reînnoirea contractului lui Gavi decurg foarte bine. El este un jucător esenţial pentru această echipă. Gavi e spectaculos. Oferă goluri şi pase decisive. Este viitorul acestui glub. Este impresionant cum joacă. Este un fotbalist de nepreţuit pentru orice antrenor”, a spus Xavi, potrivit sport.es.

Cotat la 25 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Gavi a bifat în actualul sezon 21 de apariţii pentru FC Barcelona, în toate competiţiile.

În ultimul meci, 3-2 cu Elche, Gavi a reușit să înscrie primul său gol în tricoul Barcelonei. Reușita l-a înnebunit pe legendarul Carles Puyol!

Barcelona visează și la Erling Haaland

Agentul lui Erling Haaland, Mino Raiola, a făcut o declarație care i-a pus pe jar pe fanii Barcelonei. Celebrul impresar a lăsat de înțeles că starul norvegian nu ține cont de problemele traversate de clubul catalan. Raiola a stabilit că Barcelona rămâne o opțiune serioasă pentru Erling Haaland.

Reclamă

Poate Haaland să o aștepte pe Barcelona? Haaland poate aștepta pe toată lumea. Nu avem un preacord cu nimeni. Vom căuta cea mai bună opțiune și nu exclud încă un an la Dortmund, teoretic, încă este posibil.

Barcelona e în continuare un club uriaș, în ciuda situației actuale. Într-un an sau doi își vor reveni. Barcelona are puterea de a crea acorduri economice importante. Au nevoie de un an sau doi pentru a reveni”, a spus Mino Raiola, pentru NOS, citat de as.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și