Închide meniul

Xavi se pregăteşte să devină antrenorul Barcelonei: "Sunt în faza de studiu"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 19:30

Xavi se pregăteşte să devină antrenorul Barcelonei: "Sunt în faza de studiu"

Xavi, prima sarcină la Barcelona

Zuma Press / Xinhua via Hepta

Xavi a fost în discuţii cu fostul său club şi înainte ca Setien să îi preia pe catalani, la începutul anului. Atunci, şefii Barcelonei au mers să-l convingă, dar au fost refuzaţi. Lui Xavi îi expiră în vară contractul de la Al Sadd.   

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acum sunt în faza de studiu. Mă simt nemaipomenit, îmi place să fiu antrenor. Am un staff minunat şi o echipă câştigătoare.

Xavi: "Nu vreau să ard etapele"

Acesta este stadiul în care mă aflu în acest moment. Nu vreau să ard etapele. Iau totul pas cu pas. Scopul meu este să devin antrenorul Barcelonei. Mereu am spus acest lucru", a declarat Xavi la un post TV din Spania. 

Xavi a evoluat timp de 16 sezoane în tricoul Barcelonei. A strâns 769 de meciuri şi 85 de goluri. La naţionala Spaniei are 133 de selecţii şi 13 reuşite. A fost campion mondial în 2010 şi de două ori campion european, în 2008 şi 2012. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și