Închide meniul

Zidane îi răspunde lui Pique, care a acuzat Real Madrid de jocuri de culise. ”Pe noi nu ne avantajează arbitrii!”

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 14:49

Zidane îi răspunde lui Pique, care a acuzat Real Madrid de jocuri de culise. ”Pe noi nu ne avantajează arbitrii!”

DPA Images / Sven Hoppe via hepta

Zidane Zidane pleacă Real Madrid

  • Pique crede că Realul câștigă cu arbitrii
  • Barcelona a remizat cu Sevilla, scor 0-0
  • Catalanii pot pierde titlul în La Liga

Barcelona a remizat la Sevilla, scor 0-0, iar catalanii pot pierde avansul de două puncte și implicit primul loc în La Liga. Pique a acuzat rivala Real Madrid de jocuri de culise, dar Zidane îl contrazice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zidane, despre spusele lui Pique: ”Nu ne avantajează arbitrii”

"Ce mă interesează pe mine este meciul de mâine. Am părerea mea, dar nu contează, pentru că la fel se poate întâmpla și invers. Fiecare spune ce simte. Îmi pasă doar de meciul de mâine, nimic altceva.

Nu, voi fi foarte direct, nu cred (n.r – că Real Madrid este ajutată de arbitri). Nimic altceva!”, a spus Zidane, potrivit AS.

Reclamă

Pique nu s-a ferit să lanseze un atac către rivala Real Madrid, care a devenit favorită la ridicarea trofeului din La Liga. Pique a lăsat de înţeles că galacticii sunt avantajaţi de arbitraje.

”Este clar că am pierdut două puncte, chiar dacă am controlat jocul. Am avut o evoluţie bună, dar nu am putut să înscriem. Cred că va fi foarte greu să câștigăm campionatul, se vor pierde puține puncte în etapele rămase. După ce am văzut în cele două meciuri, cred că va fi greu ca Real Madrid să piardă puncte. Vom face tot ce depinde de noi, dar va fi dificil”, a declarat Gerard Pique, conform jurnaliştilor de la Marca.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul