Închide meniul

Zinedine Zidane, gata de revenirea în fotbal! E aproape să preia un club de tradiţie din Europa

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 noiembrie 2023, 13:41

Zinedine Zidane, gata de revenirea în fotbal! E aproape să preia un club de tradiţie din Europa

Zinedine Zidane, gata de revenirea în fotbal

Zinedine Zidane, în timpul unui meci/ Profimedia

Zinedine Zidane e gata de revenirea în fotbal! Fostul antrenor al lui Real Madrid e aproape să preia un club de tradiţie din Europa, şi va avea la dispoziţie nu mai puţin de 200 de milioane de euro pentru transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei din Franţa, Zidane o va prelua pe Marseille, echipă care în prezent este antrenată de Gennaro Gattuso.

Zinedine Zidane, gata de revenirea în fotbal

Marseille urmează să fie cumpărată în ianuarie de Fondul Public de Investiţii al Arabiei Saudite, cei care deţin şi Newcastle. Oficialii saudiţi s-au înţeles deja cu Zinedine Zidane, după cum anunţă France Bleu Provence.

Fondul Public de Investiţii al Arabiei Saudite va plăti nu mai puţin de 400 de milioane de euro pentru a cumpăra Marseille. Arabii îi vor pune la dispoziţie lui Zidane un buget de 200 de milioane de euro, pentru a efectua transferuri la Marseille.

În prezent, Marseille este antrenată de Gennaro Gattuso, italianul bifând nouă meciuri pe banca francezilor. Tehnicianul de 45 de ani a înregistrat două înfrângeri şi două remize, echipa de pe Velodrome fiind pe locul nouă în Ligue 1, după 11 etape disputate.

Reclamă

Zinedine Zidane este liber de contract din mai 2021, atunci când îşi încheia al doilea mandat pe banca celor de la Real Madrid.

Fostul star al naţionalei Franţei a câştigat alături de „galactici”, din postura de antrenor, trei trofee UEFA Champions League, în ani consecutivi. De asemenea, a mai cucerit şi două titluri în La Liga, două Cupe al Spaniei şi două Supercupe ale Europei.

Incidente uluitoare înainte de Marseille – Lyon

Au avut loc incidente uluitoare înainte de derby-ul Olympique Marseille – Olympique Lyon, din etapa a 10-a din Ligue 1. Ultraşii gazdelor au aruncat cu pietre în autocarul rivalilor, iar Fabio Grosso a fost umplut de sânge.

Reclamă 4 / 0/3

Un geam al autocarului a fost spart, iar antrenorul lui Lyon a avut de suferit. Acesta a fost lovit din plin şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

ohn Textor, patronul lui Lyon, a oferit ultimele detalii legate de incidentele de la Marseille, potrivit lequipe.com:

„Nu am cerut amânarea partidei. Liga ne-a spus că va vorbi cu echipa. Jucătorii au vrut să joace, erau pregătiţi. Căpitanul nostru a fost incredibil în vestiar. Decizia nu a depins de noi pentru că s-a întâmplat în afara stadionului. Fotbalul nu ar trebuie să se dispute în astfel de condiţii.

Nu putea să vorbească (n.r Fabio Grosso). Avea cioburi în faţă. Sunt nervos, la fel şi jucătorii, antrenorul. Noi eram pregătiţi să jucăm şi fanii voiau să vadă meciul”.

Nu este pentru prima oară când au loc incidente la o partidă între Marseille şi Lyon. Pe 21 noiembrie 2021, o sticlă a fost aruncată în Dimitri Payet de fanii lui Lyon, iar meciul a fost întrerupt. Partida s-a rejucat ulterior fără spectatori, iar Lyon s-a impus cu 2-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și