Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic, prima reacție după ce a devenit cel mai în vârstă marcator din Serie A: „Ar fi fost prea ușor să renunț după Scudeto!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 martie 2023, 17:59

Zlatan Ibrahimovic, prima reacție după ce a devenit cel mai în vârstă marcator din Serie A: Ar fi fost prea ușor să renunț după Scudeto!”

Zlatan Ibrahimovic, prima reacție după ce a devenit cel mai în vârstă marcator din Serie A

Zlatan Ibrahimovic / Profimedia

Zlatan Ibrahimovic a oferit prima reacție după ce a devenit cel mai în vârstă marcator din Serie A. Atacantul celor de la AC Milan a declarat că nu s-a gândit în niciun moment la retragere, fiind în continuare extrem de motivat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suedezul a înscris în înfrângerea celor de la AC Milan pe terenul lui Udinese, scor 1-3 și a intrat în istoria campionatului italian, la vârsta de 41 de ani și 166 de zile.

Zlatan Ibrahimovic, prima reacție după ce a devenit cel mai în vârstă marcator din Serie A: „Ar fi fost prea ușor să renunț după Scudeto!”

Zlatan Ibrahimovic a revenit la echipa națională a Suediei pentru campania de calificare la EURO 2024 și a oferit un interviu amplu, vorbind atât despre cariera de fotbalist, cât și despre planurile de viitor.

„Sunt aici să fac diferența și să le demonstrez celor care m-au crezut terminat că s-au înșelat. Ar fi fost prea ușor să renunț după Scudetto. Nu ar fi fost o decizie care să mi se potrivească.

Sunt aici pentru a face diferența. Dacă nu ar fi așa, nu aș fi aici. Și nu vreau să vorbesc despre vârsta mea. Mai am multe de făcut. Nu renunț, provocările îmi dau adrenalină. Întotdeauna am această dorință în mine de a le arăta celor care se îndoiesc că greșesc.

Reclamă

Am multe oferte legate de viitor. Dar nu vreau să mă gândesc încă la asta pentru că deocamdată mă vad ca jucător. Toată lumea mă întreabă cum mă descurc, dar ar trebui să fie întrebați tinerii de 20 ani ce cred, pentru că încă joc cu ei”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, potrivit presei din Italia.

Zlatan Ibrahimovic a devenit cel mai în vârstă fotbalist care marchează în Serie A! Suedezul a înscris în Udinese – AC Milan, la primul meci ca titular după accidentare

Zlatan Ibrahimovic a înscris în Udinese – AC Milan la primul meci ca titular după accidentare şi a devenit astfel cel mai în vârstă fotbalist care marchează într-un meci din Serie A.

AC Milan a fost însă învinsă în deplasare de Udinese, scor 3-1 și rămâne pe locul 4 în Serie A, cu posibilitatea să fie depășită de AS Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan Ibrahimovic a înscris în minutul 45+4 din penalty, din a doua încercare. La prima execuție suedezul a ratat, însă apărătorii adverși au intrat în careu, motiv pentru care penalty-ul a fost repetat. Din a doua încercare, atacantul lui AC Milan a fost mult mai precis și a reușit să modifice tabela.

Astfel, Zlatan Ibrahimovic a devenit cel mai în vârstă marcator din Serie A, la 41 de ani și 166 de zile. Vechiul deținător al acestui record este Alessandro Costacurta, cel care a înscris în 2007, tot din penalty și tot împotriva lui Udinese, la 41 de ani și 25 de zile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și