Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic s-a întors după 5 ani şi a dat totul pentru Suedia. "A fost o senzaţie incredibilă. Va fi din ce în ce mai bine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 7:12

Zlatan Ibrahimovic s-a întors după 5 ani şi a dat totul pentru Suedia. "A fost o senzaţie incredibilă. Va fi din ce în ce mai bine"

Profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic a jucat din nou pentru Suedia

"A fost o senzaţie incredibilă. Ultima dată când am jucat aici, stadionul era plin şi atmosfera este diferită când este plin, însă în rest a fost incredibil. Am fost foarte bucuros, am fost foarte mândru. Am încercat de fiecare dată să dau totul pentru a-mi ajuta colegii, pentru a mă ajuta pe mine însumi şi pentru a face performanţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu a fost un meci uşor, nu cred că am fost la adevăratul nostru nivel, nu am fost periculoşi cum ar fi trebuit să fim, dar până la urmă am câştigat şi am obţinut cele trei puncte de care aveam nevoie. Este primul meci, suntem împreună de două sau trei zile. Acum va fi din ce în ce mai bine", a spus Zlatan, la finalul meciului cu Georgia.

Emoţii uriaşe pentru Zlatan Ibrahimovic la revenirea la echipa naţională

Zlatan Ibrahimovic a revenit la echipa naţională la 39 de ani, iar la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Georgia ne-a arătat o faţă nevăzută. A avut lacrimi în ochi atunci când a vorbit despre familia lui şi despre cum au reacţionat copiii la aflarea veştii că revine după 5 ani în tricoul galben.

"Am doi copii mici acasă care se joacă cu mingea. Soţia mea mi-a spus să îi opresc, însă i-am spus "nu". Putem cumpăra lucruri noi dacă ei sparg ceva. Cum au primit revenirea mea la echipa naţională? Vincent plângea când am plecat, dar acum e ok.", a spus Zlatan, în lacrimi, la conferinţa de presă.

Ultimul meci bifat de Ibrahimovic la națională fusese împotriva Belgiei, pe 22 iunie 2016. Suedia pierdea atunci cu 0-1 și părăsea EURO cu un bilanț dezastruos: două înfrângeri și un egal în faza grupelor. Zlatan a debutat în naționala Suediei în 2001, într-un amical cu Insulele Feroe. De atunci, Ibrahimovic a strâns 117 selecții și a înscris 62 de goluri.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-0. Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina” 21:45 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele de start 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo Vezi toate știrile
Citește și