Închide meniul
VIDEO

Zlatan Ibrahimovic și-a schimbat look-ul! Imagini de senzație cu starul suedez, la 41 de ani: „Împinge până la limită!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 ianuarie 2023, 21:24

Zlatan Ibrahimovic și-a schimbat look-ul! Imagini de senzație cu starul suedez, la 41 de ani: „Împinge până la limită!

Zlatan Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului lui AC Milan

Zlatan Ibrahimovic, inaintea unui meci / Profimedia

Zlatan Ibrahimovic și-a schimbat look-ul, iar videoclipul postat a făcut furori în mediul online. Atacantul suedez de la AC Milan, ajuns la 41 de ani, continuă să se antreneze ca în prima tinerețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ibra” s-a operat la genunchi în luna mai a anului trecut și n-a mai jucat de atunci. Totuși, suedezul nu renunță și se antrenează din greu pentru a reveni pe teren.

Zlatan Ibrahimovic și-a schimbat look-ul

În prezent, Zlatan Ibrahimovic se află în vacanță la Miami (SUA), însă nu neglijează pregătirea fizică. Super-atacantul a postat un videoclip pe contul de Instagram, în care arată cum se antrenează pe plajă.

Primul lucru observat de fani a fost că suedezul și-a schimbat look-ul. Ibrahimovic a profitat de părul său lung și și-a împletit codițe, precum cele purtate de celebrii rapperi din SUA.

„Împinge până la limită!”, a fost mesajul lui Zlatan Ibrahimovic, la imaginile în care trage greutăți pe plaja din Miami și aleargă pe nisipul fierbinte au adunat sute de mii de aprecieri.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Zlatan Ibrahimovic a „detonat” internetul: “Crăciun fericit vouă și soțiilor voastre!”

Zlatan Ibrahimovic a „detonat” internetul, în ziua de Crăciun. Atacantul suedez se află într-o formă fizică fabuloasă, chiar și la 41 de ani. “Ibra” a lăsat mâncarea tradițională deoparte și a mers la sală, de unde a realizat o poză care a “încins” internetul.

Reclamă 4 / 0/3

Ibrahimovic s-a pozat în ringul de box, îmbrăcat doar cu șorț, și cu mănușile pe mâini.

Zlatan Ibrahimovic a avut o nouă postare savuroasă, de tipul celor cu care și-a obișnuit fanii de-a lungul anilor. Atacantul lui AC Milan a avut o urare pentru toți urmăritorii săi, precum și pentru partenerele acestora.

Postarea lui Ibrahimovic a adunat peste 800.000 de aprecieri într-o oră.

“Crăciun fericit vouă și soțiilor voastre! Ciao”, a scris Zlatan Ibrahimovic, pe contul de Instagram.

Cum a reușit Tătărușanu să-l uimească pe Zlatan Ibrahimovic

S-a aflat cum a reușit Tătărușanu să-l uimească pe Zlatan Ibrahimovic. În ultima carte autobiografică, marele atacant suedez a făcut o dezvăluire care îl are în prim-plan pe portarul român.

Reclamă

În 2021, Zlatan a lansat o nouă carte, intitulată „Adrenalină – poveștile mele nespuse”. În această autobiografie, suedezul povestește cele mai recente și interesante episoade din cariera sa, multe dintre ele nefiind cunoscute.

Una dintre povești îl are în centrul atenției chiar pe Ciprian Tătărușanu. Revenit la AC Milan la jumătatea sezonului 2019-2020, atacantul era nerăbdător să joace din nou în Liga Campionilor.

Problema era că formația milaneză nu era calificată în UCL în acel sezon, iar majoritatea jucătorilor nu erau obișnuiți cu cea mai importantă competiție la nivel de club. Despre această întâmplare povestește chiar Zlatan:

„Într-o zi le-am spus băieţilor în vestiar: «Să ridice mâna cine a jucat un meci în Liga Campionilor». Singurii care au ridicat mâna au fost Tătăruşanu şi Calhanoglu. Eram şocat, am rămas mască.

Înainte de meciul decisiv cu Sassuolo, în ultima zi de campionat, le-am spus băieţilor: «Vă amintiţi când v-am întrebat câţi dintre voi aţi jucat în Liga Campionilor?

Aveţi un meci la dispoziţie pentru a vă schimba răspunsul. Vreţi să jucaţi în următoarea ediţie a Ligii Campionilor? Demonstraţi asta pe teren»”, a povestit Ibrahimovic, conform Fanatik.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și