Închide meniul

20 de arbitri sunt anchetați de FRF că au jucat la pariuri! Scandal uriaș în fotbalul românesc

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2023, 16:24

20 de arbitri sunt anchetați de FRF că au jucat la pariuri! Scandal uriaș în fotbalul românesc

Scandal de pariuri în fotbalul românesc

Scandal de pariuri în fotbalul românesc / frf.ro

Scandal uriaș în fotbalul românesc! 20 de arbitri sunt anchetați de FRF că au jucat la pariuri. Vestea a venit la numai câteva zile după ce Cosmin Achim, fostul fundaș al Petrolului, a ajuns în centrul unui scandal pentru că ar fi pariat sume cuprinse între 8.000 și 9.000 de lei pe meciurile din Liga 1. Acum, a apărut un nou anunț care zguduie fotbalul nostru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, 20 de arbitri din loturile pentru Liga a 2-a și a 3-a sunt anchetați de Departamentul de Integritate al FRF pentru că au jucat la pariuri.

20 de arbitri sunt anchetați de FRF că au jucat la pariuri! Scandal uriaș în fotbalul românesc

Oficialii din cele două eșaloane au încălcat regulamentele interne și internaționale, iar acum au intrat în vizorul Federației.

„Vorbim de arbitri care fac parte din loturile pentru Liga 2 și Liga 3! S-a început procedura de anchetare a acestora”, a exlicat o sursă autorizată, potrivit gsp.ro.

Ieri, Răzvan Burleanu a anunțat că Departamentul de Integritate al FRF investighează mai multe cazuri ale unor persoane implicate în fotbalul românesc care ar fi pariat pe meciurile din campionatul intern.

Reclamă

Ce a spus Răzvan Burleanu despre scandalurile de pariuri din fotbalul românesc

Președintele Federației nu a dezvăluit numele persoanelor anchetate. Burleanu a explicat că FRF colaborează cu organele statului pentru a elimina astfel de acțiuni ilegale din fotbalul românesc.

„Toate anchetele care au fost în desfăşurare până acum confirmă faptul că ne interesează să avem un fotbal marcat de integritate. Departamentul de integritate anchetează foarte multe cazuri la nivelul fotbalului.

Din păcate, nu vă putem împărtăşi care sunt cazurile şi în ce faze de derulare se află. În cele mai multe dintre cazuri există o colaborare cu organele statului. În cele mai multe cazuri am beneficiat de sprijinul autorităţilor statului, pentru că şi resursele sunt cu totul altele.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vă pot spune. Alte cazuri pe care le monitorizăm sunt în analiza Departamentului de Integritate. Dar acest lucru nu înseamnă mai multe cazuri pe care ne canalizăm astăzi faţă de anul trecut.

Obiectivul nostru este să mergem să ne documentăm şi să vedem dacă se probează sau nu. Nu înseamnă că dacă s-a deschis o anchetă, neapărat cineva trebuie să fie vinovat”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Cosmin Achim, prima reacție cu privire la scandalul de pariuri în care este implicat

Fostul fundaș al celor de la Petrolul, Cosmin Achim, a oferit prima reacție cu privire la scandalul de pariuri în care este implicat. Jucătorul a anunțat că este nevinovat și așteaptă rezultatul anchetei. Achim a precizat că nu ia în calcul să renunțe la cariera de fotbalist, indiferent de deznodământul investigației.

Cosmin Achim este anchetat de FRF după ce ar fi a pariat sume între 8.000 și 9.000 de lei pe meciuri din Liga 1, chiar și pe partidele propriei echipe, susține orangesport.ro. Achim ar fi desfășurat activitatea ilegală în strânsă legătură cu un clan interlop.

În ciuda acuzațiilor grave care i se aduc, fotbalistul susține că este nevinovat.

„Deocamdată, pot să spun că este o anchetă în desfășurare în acest caz și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Eu mă consider nevinovat! Cum să mă retrag din fotbal? Nici vorbă de asta”, a spus Cosmin Achim, conform prosport.ro.

În perioada de mercato din această iarnă, Cosmin Achim a semnat cu Petrolul, dar „Lupii galbeni” i-au reziliat înțelegerea. În ultimii cinci ani, acesta a fost sub contract cu FC Voluntari.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și