Închide meniul
Foto

21 de ani fără „Unicul Căpitan”! Peluza Cătălin Hîldan, moment special înainte de Dinamo – UTA Arad

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2021, 16:20

21 de ani fără „Unicul Căpitan”! Peluza Cătălin Hîldan, moment special înainte de Dinamo – UTA Arad

Captură Telekom Sport

Update: Dinamoviştii, alături de Mircea Rednic şi staff-ul său, au ieşi tpe teren cu tricouri inscripționate cu „Unicul Căpitan”. S-a ţinut un moment de reculegere, iar lovitura de start a fost dată de Cătălin Hîldan Jr, nepotul fostului mare dinamovist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

21 de ani fără „Unicul Căpitan”! Peluza Cătălin Hîldan, moment special înainte de Dinamo – UTA Arad

Astăzi, 2 octombrie, este o zi specială pentru dinamovişti. Fanii comemorează 21 de ani de când Cătălin Hîldan s-a stins din viaţă.

Suporterii, alături de jucători, au pregătit un moment special. Fotbaliştii vor ieşi pe teren cu tricouri inscripționate cu „Unicul Căpitan”, scrie digisport.ro.

De asemenea, pe stadion se va afişa un mesaj cu „21 DE ANI FĂRĂ UNICUL CĂPITAN”, iar pe tabelă va fi mesajul „Te vom iubi mereu!”.

Lovitura de începere la Dinamo – UTA Arad va fi dată de Cătălin Hîldan Jr, nepotul marelui dinamovist. Tânărul jucător a fost chemat la prima echipă a lui Dinamo pe 3 februarie, ziua în care Cătălin Hîldan ar fi implinit 45 de ani.

Reclamă

Mircea Rednic, dezlănţuit după revenirea la Dinamo

Mircea Rednic a revenit la Dinamo şi a făcut spectacol. În stilul caracteristic, „Puriul” a aruncat cu săgeţi cu Dan Petrescu şi Marius Şumudică. Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat!

„Am cea mai grea misiune! Puteam foarte ușor să spun că nu vin, că las pe altul mai tânăr sau că îmi pare rău, dar am spus prezent!. Sper să fie de bun augur. Normal că, încep și eu acum ca Șumi <<nu e lotul meu>> sau ca Dan Petrescu, <<nu i-am pregătit eu>>. Ăștia sunt, sunt cei mai buni! Împreună trebuie să avem rezultate!”, a spus Mircea Rednic.

Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat de săgeţile „Puriului”: „N-am plecat că am vrut eu, am plecat că unii şi-au dorit. Cei care nu şi-au dorit să mai continue cu mine au pus umărul foarte serios ca Dinamo să ajungă în situația în care a ajuns. Știți de cine vorbesc, da”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și