Închide meniul

Mircea Rednic, dezlănţuit după revenirea la Dinamo: „Puteam să încep acum ca Şumi sau ca Dan Petrescu!” Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat de săgeţile „Puriului”

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 16:47

Mircea Rednic, dezlănţuit după revenirea la Dinamo: „Puteam să încep acum ca Şumi sau ca Dan Petrescu! Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat de săgeţile „Puriului

Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Steliano Filip

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Mircea Rednic, dezlănţuit după revenirea la Dinamo
  • Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat de săgeţile „Puriului”

 

Mircea Rednic, dezlănţuit după revenirea la Dinamo

Mircea Rednic a revenit la Dinamo şi a făcut spectacol încă din prima zi. Dan Petrescu şi Marius Şumudică au fost luaţi la ţintă de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am cea mai grea misiune! Puteam foarte ușor să spun că nu vin, că las pe altul mai tânăr sau că îmi pare rău, dar am spus prezent!. Sper să fie de bun augur. Normal că, încep și eu acum ca Șumi <<nu e lotul meu>> sau ca Dan Petrescu, <<nu i-am pregătit eu>>. Ăștia sunt, sunt cei mai buni! Împreună trebuie să avem rezultate!”, a spus Mircea Rednic.

Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat de săgeţile „Puriului”: „N-am plecat că am vrut eu, am plecat că unii şi-au dorit. Cei care nu şi-au dorit să mai continue cu mine au pus umărul foarte serios ca Dinamo să ajungă în situația în care a ajuns. Știți de cine vorbesc, da”.

Reclamă

Mircea Rednic a fost primit cu braţele deschise la Dinamo. Tehnicianul a explicat că este în relaţii bune cu conducerea din Ştefan cel Mare: „Suntem în relaţii bune. Am ramas in relaţii bune, e un om cu experienţă, are rezultate foarte bune. Dinamo avea nevoie de un om ca domnul Mureşan. Şi suntem împreuna, nu trebuie să fim împreuna dacă vrem sa reuşim? Nu cred că e cazul la nivelul ăsta de conducere şi de staff tehnic să fie vreo problemă. N-o să fie, vă spun”.

Întrebat despre revenirea lui Ionel Dănciulescu în staff-ul administrativ, „Puriul” a răspuns categoric: „Nu vreau să vorbesc despre asta, dar îmi doresc ca un fost mare jucător să vină alături de mine”.

Reclamă

Prima reacţie a lui Mircea Rednic după ce a semnat cu Dinamo! Ce schimbări vrea să facă la echipă

Dinamo are antrenor. Mircea Rednic a semnat cu echipa din Ştefan cel Mare în urmă cu câteva minute şi a anunţat ce obiectiv are la „câini”. Cel poreclit „Puriul”, care a parafat o înţelegere pe un an, cu drept de opţiune pe încă unul, trebuie să salveze echipa de la retrogradare.

„Am semnat! În primul an, obiectivul e salvarea de la retrogradare, iar în al doilea an play-off-ul. E cea mai grea misiune în cele 5 mandate pe care le-am avut la Dinamo. Am dat lista, luăm doi jucători până marți, sper. Un fundaș dreapta și un atacant masiv, un nou «Bizon»”, a spus antrenorul Mircea Rednic, imediat după ce a semnat contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă