Închide meniul

"A fost o palmă pentru mine!" Cum putea rata Gigi Becali transferul de milioane al lui Dennis Man: "Meme şi Reghecampf nu l-au plăcut iniţial"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 20:32

"A fost o palmă pentru mine!" Cum putea rata Gigi Becali transferul de milioane al lui Dennis Man: "Meme şi Reghecampf nu l-au plăcut iniţial"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali putea rata cea mai tare afacere din fotbal

Gigi Becali a dat un adevărat tun financiar după ce l-a vândut pe Dennis Man pentru suma de 13 milioane de euro la Parma. Duckadam recunoaşte că nu a crezut niciodată în astfele de sume. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost o palmă și pentru mine și pentru cei care nu au crezut că va depăși ca sumă de transfer 10 milioane. Nu am fost niciodată apropiat de Dennis Man, nu m-a sunat după plecare. Îi va fi greu, e presiune mult mai mare, are nevoie de timp de acomodare", a spus Duckadam la Digisport

Duckadam a vorbit şi despre modul în care Dennis Man a ajuns la FCSB. La început, nimeni nu l-a plăcut pe fotbalistul care a devenit cea mai bună afacere a lui Gigi Becali de când a intrat în fotbal. Man a fost transferat de FCSB în 2016 pentru suma de 300.000 de euro.- 

"Un mare merit îl Gigi Borugă, el l-a remarcat. M-a sunat să-mi zică și de el, și de Adrian Petre, erau și colegi de cameră atunci.

El era vedetă la Arad, juca în spatele vârfului, dădea goluri, era ca Gică Hagi, era liber, nu avea un post fix. I-am zis lui Meme Stoica de el și a fost să-l vadă. Ne-am dus la un baraj de promovare cu FC Voluntari, dar nu a jucat prea bine atunci.

Reclamă

Meme Stoica nu l-a plăcut inițial, de altfel nici Reghecampf, care a și recunoscut asta", a mai spus Helmut Duckadam. 

Lovitură financiară de proporții dată de Gigi Becali

Gigi Becali a atins o bornă uluitoare pentru fotbalul românesc, după vânzarea lui Dennis Man la Parma. De când a preluat echipa, Gigi Becali a vândut jucători de peste 100 de milioane de euro.

Cu cele 13 milioane de euro încasate de Gigi Becali pentru Man, patronul FCSB a ajuns la 106.500.000 de euro încasaţi din transferuri. Patronul FCSB nu s-a zgârcit nici când a venit vorba de a cumpăra jucători. Acesta a cheltuit pe jucători 85.800.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și