Închide meniul

"A fost un arbitraj catastrofal". Edi Iordănescu l-a desființat pe Marian Barbu după remiza cu FC Voluntari: "Noi vedem de la 30 de metri, tu nu vezi de la 6 metri?"

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2021, 20:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"A fost un arbitraj catastrofal". Edi Iordănescu l-a desființat pe Marian Barbu după remiza cu FC Voluntari: "Noi vedem de la 30 de metri, tu nu vezi de la 6 metri?"

Hepta

Edi Iordănescu, supărat dupa CFR Cluj - FC Voluntari 0-0

  • CFR Cluj - FC Voluntari 0-0
  • Edi Iordănescu a acuzat în termeni duri arbitrajul

CFR Cluj a trecut pe lângă gol în minutul 70, când mingea trimisă cu capul de Vinicius a fost oprită in extremis de Rîmniceanu. Clujenii au acuzat că arbitrul a închis ochii în momentul în care mingea a trecut linia porții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Arbitraj catastrofal"

"O seară catastrofală din punct de vedere al arbitrajului. Până acum nu am comentat. Mingea intră jumătate de metru în poartă… şi tu nu vezi. La aceeaşi fază e penalty clar, puteam să-i dăm mănuşi. Nu vezi astea, dar ce vezi?

Înţeleg o greşeală, dar când sunt trei în aceeaşi direcţie… Nu mai e vorba de viciere de rezultat, e un arbitraj catastrofal. În seara asta este prea mult! Trei greşeli majore cu influenţarea rezultatului, clar, este o problemă. Deja nu mă mai împac cu lucrurile astea!", a spus Edi Iordănescu după CFR Cluj – FC Voluntari 0-0.  

Reclamă

CFR Cluj a cerut nu mai puțin de trei penalty-uri în meciul cu FC Voluntari. Și Adrian Păun a tras același semnal de alarmă după partidă.

Edi Iordănescu: "Arbitrul are o problemă majoră"

Antrenorul CFR-ului și-a continuat discursul violent la adresa arbitrului Marian Barbu. Edi Iordănescu a acuzat și condițiile în care a fost disputat meciul.

Reclamă

"Avem şi arbitri buni şi foarte buni, dar în seara asta, când 3 decizii le iei într-o singură direcţie, e o viciere de rezultat şi ai o problemă gravă. Noi vedem că e gol de la 30 de metri şi tu nu vezi de la 6 metri? Domnul din seara asta are o problemă majoră şi sper să doarmă liniştit pentru că eu nu dorm liniştit! 

Echipa a încercat, a căutat o circulaţie bună a mingii în ciuda suprafeţei. La -15 grade, în februarie, e mai greu să crească iarba. Am avut ocazii mari, 5-6 ocazii mari", a completat antrenorul CFR-ului.  

CFR Cluj – FC Voluntari 0-0

Este al doilea meci la rând în care ardelenii pierd puncte. S-au "împiedicat" și în etapa precedentă, când au cedat cu 2-1 pe terenul lui FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Este doar al doilea meci de campionat fără gol marcat de CFR Cluj în mandatul lui Edi Iordănescu. Mai mult, a fost al treilea egal în Liga 1 al clujenilor sub comanda noului antrenor.

CFR Cluj rămâne pe locul secund în clasament, la egalitate de puncte cu FCSB. Roș-albaștrii au însă un golaveraj mai bun.

De cealaltă parte, FC Voluntari a scos un punct crucial în lupta pentru retrogradare. Este al doilea rezultat pozitiv consecutiv pentru echipa lui Bogdan Andone, după victoria cu 1-0 de pe terenul Viitorului.

CFR Cluj se va deplasa pe terenul lui Gaz Metan Mediaș în următoarea etapă. FC Voluntari va primita vizita lui FC Argeș.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A