Închide meniul

A oprit meciul juniorilor pentru a ajunge la Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova! Gestul incredibil al unui antrenor

Publicat: 6 octombrie 2024, 16:55

Reclamă
A oprit meciul juniorilor pentru a ajunge la Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova! Gestul incredibil al unui antrenor

A oprit meciul juniorilor pentru a ajunge la Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova! Gest incredibil al unui antrenor

Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova / Hepta

A oprit meciul juniorilor pentru a ajunge la Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova. Partida din etapa a 12-a din Liga 1, încheiată la egalitate, scor 1-1, a fost un adevărat cap de afiş al zilei pentru microbiştii gălăţeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida s-a bucurat de o asistenţă numeroasă, dar unul dintre spectatori chiar a făcut totul pentru a ajunge la partida de sâmbătă seară.

A oprit meciul juniorilor pentru a ajunge la Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova! Gest incredibil al unui antrenor

Sâmbătă după-amiază a avut loc şi partida dintre Suporter Club Oţelul Galaţi şi LPS Vaslui, din Liga Elitelor U13, seria a doua. Potrivit sportactual.ro, partida juniorilor nu a ajuns la o concluzie, deoarece antrenorul gălăţenilor a făcut tot posibilul pentru a ajunge la meciul echipei de seniori.

Pentru că nu a putut ajunge la un numitor comun cu antrenorul echipei din Vaslui, dar nici cu brigada de arbitri, antrenorul gălăţenilor a trimis acasă echipajul medical, potrivit sursei menţionate mai sus. În Liga Elitelor U13, un meci are patru reprize, iar echipajul medical a plecat înaintea reprizei a treia.

O altă dovadă că antrenorul gazdelor nu a vrut ca meciul să se încheie este dovedit şi de explicaţia oficială a clubului, care a anunţat că avea contract cu ambulanţa doar până la ora 19:00. Meciul dintre Suporter Club Oţelul Galaţi şi LPS Vaslui a fost programat la ora 17:30, iar o astfel de partidă durează mai bine de două ore, cu tot pauze.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă meciul a fost programat la ora 17:30, fluierul de start a avut loc după ora 18, iar sursa mai sus menţionată susţine că nocturna de pe terenul respectiv nu putea fi omologată de FRF.

Oţelul Galaţi a remizat cu Universitatea Craiova

Meciul de la Galaţi s-a jucat în primul sfert de oră al înfruntării. Stipe Juric a deschis scorul, pentru Oţelul, în minutul 4, cu o execuţie fabuloasă cu călcâiul. Zece minute mai târziu, Baiaram a egalat.

Gălăţenii au căutat golul victoriei, dar Miguel Silva a lovit doar bara, în minutul 34. Alexandru Mitriţă a trimis peste poartă în minutul 76, pentru ca şase minute mai târziu Zivulic să rateze şi el ţinta.

Reclamă

În cele din urmă Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova s-a terminat 1-1 şi cele două echipe se află pe podium. Craiova e pe locul 2, cu cu 20 de puncte, iar gălăţenii ocupă locul al treilea, cu 19 puncte.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:06

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

19:00

LIVE TEXTBotoșani – Rapid 0-0. Giuleştenii au lovit bara! Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică

18:51

Erik ten Hag, un nou „record” ruşinos la Manchester United! Fanii l-au ironizat imediat: „Mai bun decât Guardiola!”

18:48

Girona, victorie nebună cu Bilbao în minutul 90+9! Portarul gazdelor, erou după ce a apărat trei penalty-uri

18:45

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Guimaraes – Boavista e ACUM

18:41

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor! 10 goluri marcate în victoria cu Nykobing

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și