Închide meniul

A sabotat Gigi Becali transferul lui Dennis Man? Patronul FCSB, criticat de englezii de la Norwich: "Nu cred în acest mod de a face afaceri"

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2020, 7:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

A sabotat Gigi Becali transferul lui Dennis Man? Patronul FCSB, criticat de englezii de la Norwich: "Nu cred în acest mod de a face afaceri"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a încercat să îl vândă pe Dennis Man

  • Gigi Becali a negociat transferul lui Dennis Man
  • Becali, criticat de englezii de la Norwich
  • Transferul lui Man a intrat în impas

Gigi Becali a cerut 15 milioane de euro pe Man, plus un procent de 10 la sută dintr-un viitor transfer. Reprezentanţii lui Norwich i-au răspuns că nu face atât şi au oferit doar 5 milioane de lire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre reprezentanţii lui Norwich care au negociat cu Gigi Becali la Palat a fost şi Stuart Webber, directorul sportiv al formaţiei care a retrogradat din Premier League.

"Am aterizat în vacanţă în România, iar următorul lucru pe care îl ştiu este că s-a raportat faptul că sunt în casa unui proprietar de club, pentru un jucător foarte bun. Nu prea pot adăuga alte detalii în afara celor expuse deja acolo. Sunt foarte dezamăgit de faptul că totul a fost dezvăluit.

Reclamă

Nu cred în acest mod de a face afaceri şi nu am de gând să-i dau satisfacţia de a spune orice. Vom vedea”, a declarat Stuart Webber, directorul sportiv al celor de la Norwich, în presa din Anglia.

Gigi Becali a dezvăluit cum au decurs negocierile

"Au fost englezii, am vorbit cu ei. Eu le-am cerut 15 milioane. Oamenii şi-au notat şi urmează să ia o decizie în cursul zilelor următoare, dar m-au întrebat dacă eu chiar cred că Man merită banii aştia. La ce joacă acum, în momentul ăsta, am recunoscut că nu merită, dar eu atâta vreau pentru că peste 3 ani va face 70 de milioane sau 100 de milioane.

Reclamă

Oamenii au notat, am făcut un deal cu ei, ca să ajung la 15 milioane. 10 milioane plus 5 milioane dacă joacă. Nu am nicio problemă, poate să plece Man imediat. Mai sunt două echipe din Anglia şi una din Italia, pe care nu o ştiu, care îl vor", a spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!