Închide meniul

A trăit în sărăcie şi era nevoit să vândă ghete pentru a supravieţui. Acum câştigă în România peste 30.000 de euro lunar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 13:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

A trăit în sărăcie şi era nevoit să vândă ghete pentru a supravieţui. Acum câştigă în România peste 30.000 de euro lunar

Instagram Borja Valle

Borja Valle e cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Borja Valle a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1, cu un salariu lunar de 33.000 de euro. Jucătorul spaniol nu a câştigat atât de bine mereu. Acesta provine dintr-o familie modestă, iar copilăria i-a fost marcată de multe neajunsuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A visat de mic să devină fotbalist, iar cariera şi-a început-o la Ponferradina. A plecat la Ourense, însă acolo avea să se confrunte cu mari probleme financiare. Avea un salariu lunar de 1.000 de euro, însă banii îi primea cu întârziere, scrie ziare.com citând presa din Spania. 

Pentru a putea supravieţui, se împrumuta mereu la colegii care aveau bani puşi deoparte şi ajunsese chiar să vândă ghete de fotbal pentru a face rost de bani. 

Borja Valle a semnat pe doi ani cu Dinamo

"Fotbalistul spaniol Borja Valle Balonga a trecut vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu clubul Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado. Născut pe 9 iulie 1992, mijlocașul Borja Valle Balonga și-a început cariera la Ponferradina și a mai evoluat în campionatul spaniol pentru.

Celta Vigo B, Ourense, Real Oviedo, Elche și Deportivo La Coruna. 25 de meciuri a jucat Borja Valle Balonga, sezonul trecut, pentru Deportivo La Coruna, 24 în Segunda Division și unul în Copa del Rey, marcând trei goluri. 24 de partide și trei goluri a adunat Borja Valle Balonga în La Liga, toate pentru Deportivo La Coruna", se arată în comunicatul remis de club.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și