Închide meniul

A trecut prin momente de groază. ”39 de ore de călătorit, 4 ambulanțe și 3 avioane”, pentru a ajunge în România

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 16:52

A trecut prin momente de groază. ”39 de ore de călătorit, 4 ambulanțe și 3 avioane”, pentru a ajunge în România

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Un jucător al Craiovei a trecut prin momente de groază. ”39 de ore de călătorit, 4 ambulanțe și 3 avioane”

  • Momente de groază pentru un jucător al Craiovei
  • Mesajul fotbalistului pe Instagram
  • Bergodi, noul antrenor al echipei din Bănie

În timpul pandemiei Pigliacelli a stat în Italia, iar ca să revină la antrenamentele echipei din Bănie a trebuit să facă două escale, în Frankfurt și Lisabona, iar patru echipaje medicale l-au verificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

39 hours pf “voyage” Odihna placuta Mirko dupa lunga calatorie !
O postare distribuită de fp.mirko_pigliacelli22 (@fp_mirko.pigliacelli22) pe

Pigliacelli, jucătorul Craiovei: ”Am nevoie de somn”

După un drum de 39 de ore, Pigliacelli susține că are nevoie de odihnă. 

Reclamă

”După 40 de zile de carantină, un taxi, trei avioane, un autobuz, patru ambulanțe și 39 de ore de călătorit, am ajuns, într-un final, la destinație. Acum trebuie să intru în carantină. Am nevoie de somn”, a scris italianul pe Instagram.

Echipele din Liga 1 vor relua antrenamentele după data de 15 mai. Competiția ar trebui să se reia la începutul lunii iunie.

Reclamă

Cristiano Bergodi, noul antrenor al Craiovei

Cristian Bergodi este noul antrenor al Universității Craiova. Italianul s-a înțeles cu Mihai Rotaru. Bergodi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021.

"Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, putem spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Știința a avut compatibilitate cu școala de antrenori italiană, așa că Cristiano Bergodi are toate șansele să scrie istorie în „vulcanul” alb-albastru. Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 ani de zile, a semnat cu Știința un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit, Mister și adu-ne trofee!", a fost mesajul postat de club.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Mirko Pigliacelli, repriză de coşmar în Brescia - Palermo
AntenaPLAY • 2 mart., 16:17
Mirko Pigliacelli, repriză de coşmar la Palermo! Fostul portar al Universităţii Craiova a primit 4 goluri în 45 de minute
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025