Închide meniul

A venit "SMURD-UL" la Dinamo! Gheorghe Mulţescu a ajuns la Săftica şi a vorbit despre situaţia dramatică de la echipă: "Nu mai e timp!" Ce a spus de Cortacero

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 13:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

A venit "SMURD-UL" la Dinamo! Gheorghe Mulţescu a ajuns la Săftica şi a vorbit despre situaţia dramatică de la echipă: "Nu mai e timp!" Ce a spus de Cortacero

Mediafax Foto / Sports Pic

Gigi Mulțescu a revenit la Dinamo

Gigi Mulțescu a fost numit marți noul antrenor al lui Dinamo, după demisia lui Jerry Gane. Tehnicianul de 69 de ani a condus deja primul antrenament de la revenirea în "haită". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulțescu a fost adus să o salveze pe Dinamo și în sezonul precedent. Adi Mihalcea îi lăsa atunci pe "câini" în zona roșie a clasamentului. "SMURD-ul" a spus că situația de acum este chiar și mai delicată.

Gigi Mulțescu, prima reacție după revenirea la Dinamo

"Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet pentru care am mai făcut astfel de gesturi. E mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai e timp, s-au pierdut puncte, s-au scurs etapele.

Am emoții pentru că e vorba de soarta echipei. Sunt speranțe. Este o situație mai grea decât ceva din vară. E criză de timp. Mă bucur că pot să ajut echipa. Dacă iese treaba bine și salvăm echipa, voi fi și mai fericit. Contractul e până în vară, dar dacă ai rezultate, e clar că vei fi apreciat", a declarat Gigi Mulțescu. 

Mulțescu nu i-a uitat pe Cortacero și spaniolii care l-au dat afară. Investitorii "fantomă" de la Dinamo și-au anunțat revenirea, dar "SMURD-ul" e interesat doar de soarta echipei.

Reclamă

"În vară a fost o situația mai specială, cu investitorii fantomă. Eu și ei nu avem chimie, nu mai mai vorbit niciodată după aceea. Nu știu ce gânduri au, pe mine mă interesează ca echipa să joace și să câștige puncte. Trebuie să ne salvăm, Cupa ar fi cireașa de pe tort”, a mai spus Gigi Mulțescu.

Va fi al cincilea mandat al lui Gigi Mulțescu pe banca lui Dinamo. Cea mai bună clasare a "SMURD-ului" alături de "câini" a fost locul 4, în sezonul 2007/2008. Mulțescu a venit la Dinamo și cu preparatorul fizic George Neagu, fost la Astra. 

Gigi Mulțescu va avea o misiune extrem de dificilă pe banca "câinilor". Dinamo este pe locul 14 în Liga 1. Doar Hermannstadt și codașa Poli Iași stau mai rău decât formația din Ștefan cel Mare. Dinamo n-a mai câștigat de 7 meciuri pe plan intern, perioadă în care a suferit cinci înfrângeri și a făcut două remize. 

Reclamă 4 / 0/3

Jerry Gane și-a dat demisia de la Dinamo după 1-2 cu FC Argeș

Ionel Gane şi-a dat demisia de la Dinamo, după înfrângerea cu FC Argeş. Antrenorul a luat decizia imediat după meci.  "Eu mă opresc aici. E un moment, e nevoie de o schimbare", a declarat Gane.

Jerry Gane a devenit antrenor principal la Dinamo în decembrie, după ce Cosmin Contra a decis să plece din cauza promisiunilor încălcate de Cortacero&co. Tehnicianul a bifat 18 meciuri, în care echipa a adunat șapte victorii, trei remize și opt înfrângeri.

Recomandări
  • Gigi Mulțescu a revenit la Dinamo
  • "SMURD-ul" se teme de retrogradare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și