Închide meniul

Academica Clinceni – Farul 2-8 | Jucătorii lui Gică Hagi, în extaz după ce au făcut scorul campionatului. Betancor: „Vreau să fiu golgheter!” / Gabi Iancu: „Am fost nemți, nu ne-am oprit!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2022, 22:27

Academica Clinceni – Farul 2-8 | Jucătorii lui Gică Hagi, în extaz după ce au făcut scorul campionatului. Betancor: „Vreau să fiu golgheter! / Gabi Iancu: „Am fost nemți, nu ne-am oprit!

Jucătorii lui Gheorghe Hagi, în extaz după ce au făcut scorul campionatului

Hepta

Farul a avut nu mai puțin de șapte marcatori diferiți în meciul cu Academica Clinceni. Bentacor, cu o dublă, Gabi Iancu, Nedelcu, Adrian Petre, Grameni, Boboc şi Moldoveanu au marcat pentru echipa lui Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni – Farul 2-8 | Jefte Betancor: „Vreau să fiu golgheter!”

Spaniolul Jefte Betancor a înscris două goluri în meciul cu Clinceni și a ajuns la cota 15 per total în acest campionat. Atacantul lui Gică Hagi a recunoscut că obiectivul lui e să fie golgheterul Ligii 1.

„Sunt foarte fericit pentru mine, pentru echipă. E un pas important pentru play-off. Nu e un scor la care să te gândești dinaintea meciului, am câștigat cele trei puncte, pentru asta am muncit. Am jucat așa cum ne-am propus.

Nu am o competiție cu colegii de echipă. Dacă înscriu eu sunt fericit, daca înscriu ei sunt fericit. Obiectivul meu e să fiu golgheter, dar mai important e să câștige echipa”, a spus Jefte Betancor, după Clinceni – Farul 2-8.

Academica Clinceni – Farul 2-8 | Gabi Iancu: „Am fost nemți, nu ne-am oprit!”

Iancu, revenit în această iarnă la echipa lui Gică Hagi, nu și-a adus aminte dacă a jucat într-un meci în care echipa lui a marcat goluri.

Reclamă

„Am fost nemți, nu ne-am oprit. E un rezultat pozitiv, vine play-off-ul. Am jucat bine și personal și colectiv. Am putut să pasăm, moralul nostru este bun. Noi oricum jucăm cu 3 atacanți, nu jucăm cu mijlocași, jucăm cu atacanți. Mă bucur că am marcat toți. Nu-mi aduc aminte când am mai dat 8 goluri, dar știu că am primit 8 într-un meci cu Germania”, a spus și Gabi Iancu, după meci.

Academica Clinceni – Farul 2-8 | Dragoș Nedelcu: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am mai avut accidentări”

Dragoș Nedelcu s-a întors și el tot în această iarnă în „curtea” lui Hagi. Revenit după coșmarurile suferite la FCSB și Dusseldorf, mijlocașul a reușit să înscrie primul gol în Liga 1 după 2 ani și jumătate.

„Mă bucur că am marcat, am făcut un meci bun. Mă simt foarte bine, mi-am dorit să mă întorc să joc mai mult decât în prima parte a sezonului. Am pregătit fazele fixe, a fost o inspirație când am dat gol, colegii mei au judecat foarte bine. Trebuie să ne revenim, în caz că vom câștiga, ne vom crește șansele de a intra în play-off. Eu mă simt bine din punct de vedere fizic, îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am mai avut accidentări”, a spus și Dragoș Nedelcu.

Reclamă 4 / 0/3

Farul joacă în runda următoare cu FC Argeș, ocupanta locului 7. Echipa lui Gică Hagi are 4 puncte peste argeșeni își poate consolida locul de play-off în cazul unei victorii.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și