Închide meniul

Academica Clinceni – FCSB 0-2 | "Nici nu ştiu despre ce e vorba!" Reacţia lui Toni Petrea când a aflat că Becali îl dă afară dacă nu ia titlul! Mesaj războinic pentru Sepsi: "Să vină victoria!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 19:58

Academica Clinceni – FCSB 0-2 | "Nici nu ştiu despre ce e vorba!" Reacţia lui Toni Petrea când a aflat că Becali îl dă afară dacă nu ia titlul! Mesaj războinic pentru Sepsi: "Să vină victoria!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea poate pleca de la FCSB dacă nu ia titlul

Toni Petrea îşi poate prelungi contractul cu FCSB doar dacă i-a titlul. Asta i-a transmis şi patronul Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici nu ştiu despre ce e vorba. Eu am contract până la vară, încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi să iau campionatului. Craiova nu şi-a spus ultimul cuvânt. Faptul că nu a câştigat în aceste două meciuri nu înseamnă că şi-a spus ultimul cuvânt. E o luptă strânsă”, a spus Toni Petrea după Academica Clinceni – FCSB 0-2.

Toni Petrea, mesaj războinic înaintea partidei cu Sepsi

Toni Petrea nu a reuşit să învingă Sepsi în cele două meciuri din sezonul regulat. Tehnicianul FCSB vrea să îşi ia revanşa în play-off. 

E important să câştigi, am început cu două victorii şi ne dă moral. Urmează meciuri foarte dificile, ne gândim doar la victorie. (n.r. despre următorul meci) Nu e vorba de revanşă cu Sepsi, Sepsi e o echipă bună, care nu s-a calificat întâmplător în play-off. E momentul să câştigăm noi, să vină victoria împotriva lor. A fost o schimbare post pe post, ţinând cont că Iulian a jucat multe meciuri. A fost oportună schimbarea sa. Miron a fost foarte bun astăzi, a intrat destul de bine şi a dus. Ne speriasem un pic în momentul accidentării lui, dar a urmat un tratament destul de bun şi şi-a revenit rapid", a mai spus Toni Petrea. 

Academica Clinceni – FCSB 0-2. Echipa lui Petrea a revenit pe primul loc

FCSB a câștigat cu 2-0 împotriva Academicii Clinceni, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1. Florin Tănase a marcat ambele goluri ale roș-albaștrilor.

Reclamă

După acest rezultat, FCSB și-a păstrat poziția de lider în clasament. Roș-albaștrii erau obligați să câștige după ce CFR Cluj s-a impus miercuri cu 1-0 la Sepsi.

FCSB are 39 de puncte. CFR Cluj îi "suflă" în ceafă, fiind la o singură lungime în urmă. Universitatea Craiova, cealaltă pretendentă la titlu, are 31 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și