Închide meniul

Academica Clinceni, în premieră în play-off! "Un sat a scris istorie!" Raul Rusescu: "Incredibil! Va rămâne în memoria mea"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2021, 19:50

Academica Clinceni, în premieră în play-off! "Un sat a scris istorie!" Raul Rusescu: "Incredibil! Va rămâne în memoria mea"

Hepta

Clinceni a prins play-off-ul

Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, Clinceni nu depindea de jocul rezultatelor. Elevii lui Ilie Poenaru știau că o victorie cu Dinamo aduce de la sine calificarea în play-off. Raul Rusescu nici măcar nu s-a interesat de scorurile de pe celelalte stadioane. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am marcat și golul 2 și golul 3. A fost o relaxare normală. Știam că rezultatul depinde de noi. Nu trebuia să ne gândim la ce se întâmplă la alții. Nu avea de ce să ne mai intereseze ce se întâmplă în partea cealaltă. Am jucat la victorie", a declarat Raul Rusescu, la Digi Sport.

Dinamo – Academica Clinceni 1-3 | Raul Rusescu, după ce a prins play-off-ul cu echipa ilfoveană

Rusescu a trăit multe momente spectaculoase de-a lungul carierei. Golul marcat în poarta lui Petr Cech, în Steaua – Chelsea 1-0, sau victoria împotriva lui Ajax sunt numai câteva exemple. Nici această calificare în play-off, alături de Clinceni, nu o va uita prea curând.

"Am realizat ceva spectaculos. Incredibil. Va rămâne în memoria mea ca un lucru frumos", a mai spus Raul Rusescu.

Raul Rusescu a fost omul carea decshis balul în Ștefan cel Mare. Fostul atacant de la FCSB a marcat încă din minutul 4, după un carambol în careul lui Dinamo. Rusescu are, în total, 4 goluri în acest seozn de Liga 1.

Reclamă

Dinamo – Academica Clinceni 1-3 | Ilie Poenaru: "Nu suntem echipa nimănui"

Întrebat despre jocurile de culise din play-off, Ilie Poenaru a avut un răspuns categoric. Antrenorul ilfovenilor a susținut cu tărie că Clinceniul va aborda la victorie fiecare meci, indiferent de numele adversarului. 

"Nu suntem echipa nimănui. Nu o să ajutăm pe nimeni", a spus și Ilie Poenaru. Acesta s-a arătat mândru de performanţa echipei sale.

"Este ceva incredibil de frumos, este minunat că un sat reuşeşte să facă o asemenea performanţă. Cred că scriem o pagină de istorie pentru această comunitate", a mai declarat antrenorul lui Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Se știu toate echipelele calificate în play-off

Toate calculele dinaintea acestei etape au fost date peste cap de înfrângerea Chindiei la FC Argeș. Echipa lui Săndoi avea nevoie de victorie la Pitești, dar a plecat învinsă, după "dubla" golgheterului Cephas Malele.

De cealaltă parte, Clinceni nu s-a lăsat la voia rezultatelor și și-a luat șansa în propriile mâini. Echipa lui Poenaru avea 3-0 cu Dinamo după numai 17 minute. Grigore a redus din diferență, însă "câinii" n-au putut face mai mult. Ehmann a fost eliminat pe final.

FC Botoșani a prins play-off-ul pentru al doilea an la rând. Moldovenii nu s-au impus la Voluntari, dar au prins primele 6 dupa înfrângerea Chindiei la FC Argeș.

Clasamentul din Liga 1 după ultimele rezultate

  • 1. FCSB 64 de puncte
  • 2. CFR Cluj 63 de puncte
  • 3. Universitatea Craiova 57 de puncte
  • 4. Sepsi 44 de puncte
  • 5. Academica Clinceni 44 de puncte
  • 6. FC Botoșani 42 de puncte
  • 7. FC Argeș 40 de puncte
  • 8. Chindia 39 de puncte

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și