Închide meniul

Academica Clinceni joacă tare pe piața transferurilor! Ilfovenii au transferat un internațional bulgar cu meciuri în cupele europene

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 ianuarie 2022, 18:08

Academica Clinceni joacă tare pe piața transferurilor! Ilfovenii au transferat un internațional bulgar cu meciuri în cupele europene

Academica Clinceni l-a transferat pe Aleksandar Tsvetkov

Profimedia

Academica Clinceni l-a transferat pe Aleksandar Tsvetkov

Academica Clinceni l-a transfera pe Aleksandar Tsvetkov. Mijlocașul, în vârstă de 31 de ani, a semnat un contract valabil până în vara lui 2023, a anunțat academica-clinceni.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 293.000 de euro pe site-urile de specialitate, Aleksandar Tsvetkov are aproape 300 de meciuri în Bulgaria și a câștigat două titluri Litex Lovech, dar și o Supercupă a Bulgariei.

Mijlocașul a mai jucat la Cerno More, iar, în 2018, a ajuns la Beroe, unde a fost căpitan și a bifat peste 100 de meciuri.

De-a lungul carierei, Aleksandar Tsvetkov a jucat opt meciuri în preliminariile Champions League și Europa League.

La echipa națională, acesta a evoluat în 9 meciuri pentru naționala de tineret a Bulgariei și în 11 partide pentru naționala de seniori a Bulgarei.

Reclamă

Aleksandar Tsvetkov vrea să o salveze pe Academica Clinceni

Academica Clinceni a început 2022 cu un eșec, scor 1-3 cu CS Mioveni. Aleksaner speră să contribuie la salvarea echipei de la retrogradare.

”Mă simt bine și sunt bucuros că s-a realizat acest transfer. Obiectivul principal este să joc cât mai bune și, astfel, să contribui la obiectivul echipei și al nostru, al tuturor – salvarea de la retrogradare. Nu mă sperie deloc faptul că, acum, Academica Clinceni este pe ultimul loc. Am venit aici să ajut echipa și ne salvăm de la retrogradare”, spus Aleksandar Tsvetkov.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și