Închide meniul

„Acum nu pot să zic prea multe!” Răspunsul lui Gigi Becali când a fost întrebat de transferul lui Florin Ştefan

Publicat: 15 mai 2021, 9:35

Reclamă
„Acum nu pot să zic prea multe! Răspunsul lui Gigi Becali când a fost întrebat de transferul lui Florin Ştefan

Florin Ştefan poate ajunge la FCSB, după ce a plecat de la Sepsi / Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Florin Ştefan poate ajunge la FCSB, după ce a plecat de la Sepsi / Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Florin Ştefan şi-a reziliat contractul cu Sepsi chiar înaintea partidei cu FCSB şi poate ajunge liber de contract chiar . Fundaşul a mai fost dorit de Gigi Becali şi în trecut, dar patronul FCSB nu s-a înţeles cu Sepsi la bani. Becali nu a infirmat nici acum faptul că este interesat de fundaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Ștefan? Nu pot să spun toate, da? Voi știți că eu nu mint, dar acum nu pot să zic prea multe”, a replicat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Florin Ştefan poate ajunge la FCSB după ce a plecat Sepsi

Sepsi s-a mai despărţit în ultimele două zile de Simone Rapp, Rachid Bouhenna şi Bryan Nouvier. Oficialii echipei din Sfântu Gheorghe au confirmat, cu o lună în urmă, că apărătorul de 25 de ani a refuzat să semneze prelungirea contractului, scadent în vară.

Noi ne-am făcut datoria faţă de Florin Ştefan. I-am făcut o propunere. Din punctul ăsta de vedere a avut linişte financiară şi nu depinde decât de dânsul”, a spus managerul general al lui Sepsi, Cornel Sfaiţer. Florin Ştefan poate ajunge la FCSB din postura de jucător liber de contract.

Florin Ștefan este la Sepsi din 2018, când a venit gratis de la Daco-Getica. El a bifat 16 apariții în acest sezon de Liga 1, trecându-și în cont două assist-uri. Site-ul de specialitate Transfermarkt i-a oferit o cotă de 1 milion de euro!

Reclamă

Dacă Florin Ștefan va alege FCSB în detrimentul lui Sepsi, roș-albaștrii vor avea nu mai puțin de 3 fundași stânga. Panțîru și Radunovici joacă constant în echipa lui Petrea.

Gigi Becali a anunţat 4 transferuri la FCSB

Gigi Becali a anunţat 4 transferuri la FCSB. Becali a dat primele detalii despre jucătorii pe care îi va aduce la echipă. ”Vom face cu siguranță transferuri. Avem nevoie de patru-cinci jucători. 100% vom lua un fundaș central și un atacant. Sigur! După, e posibil să fac investiții de viitor. Eu așa procedez, iau doi fotbaliști pentru performanță imediată și doi pentru viitor, să iau bani pe ei”, a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! Vezi toate știrile
Citește și