Închide meniul

Acuzaţii grave la adresa lui Gigi Becali! Transferul lui Olimpiu Moruţan, motiv de scandal: „Vreau să vad dacă lucrurile stau aşa”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 11:13

Acuzaţii grave la adresa lui Gigi Becali! Transferul lui Olimpiu Moruţan, motiv de scandal: „Vreau să vad dacă lucrurile stau aşa

Gigi Becali s-a săturat deja de Joonas Tamm

Gigi Becali, nemulţumit de jucătorul adus de Mihai Stoica / Hepta

Suma de transfer a lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray e între Gigi Becali şi Valeriu Iftime de la FC Botoşani. Cei de la FCSB spun că au încasat 3 milioane de euro pe fotbalist, dar nu l-au convins pe şeful modlovenilor. FC Botoşani are de primit 9% din valoarea totală, acelea fiind procentele din drepturile jucătorului pe care le dețineau la o eventuală revânzare a acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzaţii grave la adresa lui Gigi Becali

După ce FC Botoșani s-a plâns în repetate rânduri că nu cunoaște suma exactă de transfer a lui Olimpiu Moruțan, FCSB a trimis o adresă către clubul moldovean, în care a dezvăluit presupusa sumă pe care o va încasa în schimbul mijlocașului.

Valeriu Iftime nu-i crede pe oficialii vicecampioanei. Crede că ar exista o serie de bonusuri prin care totalul să fie mai mare. Finanțatorul de la FC Botoșani speră ca situația să fie lămurită în curând, considerând că la suma pe care FCSB susține că a încasat-o, transferul ar fi cel mai prost făcut de domnul Becali.

Citește și:

Botoşaniul vrea mai mulţi bani din transferul lui Olimpiu Moruţan

„O telenovelă cu final prost! Am primit o adresă de la FCSB, foarte frumos scrisă. E ca o jucărie pe care i-o dai unui copil obraznic, ca să tacă. Ne spun că ne dau niște bani pentru cele nouă procente, timp de doi ani, dar e foarte puțin. După matematica pe care o știu eu, ar însemna că l-au vândut cu cel mult 3 milioane și ceva de euro, ceea ce nu este în regulă în opinia noastră.

Președintele (n.r. – Cătălin Anton, n.r.) spune că va continua demersurile, s-ar putea să existe o serie de bonusuri la care noi nu suntem parte, ceea ce nu este OK. Nu cred că domnul Becali face afaceri atât de proaste.

Reclamă

Moruțan este un fotbalist de 10 milioane, mai bun decât cei doi de la Parma (n.r. – Dennis Man și Valentin Mihăilă), cu mai mult viitor, mai multă inteligență și mai mult talent. Trebuia vândut pe bani mulți. Dacă l-a vândut cu așa puțin, e treaba dânsului, eu vreau doar să mă lămuresc.

Există comisii, oameni capabili să descoasă și să clarifice situația asta. Pentru mine nu este clar, la banii pe care îi am de primit, ar fi cel mai prost transfer făcut de domnul Becali și eu îl apreciez la business pe dumnealui. Nu cred că poate să vândă atât de prost un jucător atât de bun.

Nu îi acuz cu nimic, pur și simplu vreau să văd dacă lucrurile s-au întâmplat chiar așa. Dacă e așa, atunci e un transfer foarte, foarte slab. Dacă nu, sunt convins că vom mai rotunji puțin suma care vine la FC Botoșani”, a declarat Iftime, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Acuzaţii grave la adresa lui Gigi Becali
  • Transferul lui Olimpiu Moruţan, motiv de scandal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și