Închide meniul

Acuze dure la adresa lui Dorin Şerdean după despărţirea de Dinamo! "A luat ștampila și și-a plătit un salariu din alocațiile copiilor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2021, 8:51

Acuze dure la adresa lui Dorin Şerdean după despărţirea de Dinamo! "A luat ștampila și și-a plătit un salariu din alocațiile copiilor"

Captură AS.ro

Dorin Şerdean, atacat dur de un membru DDB

"Eu am ajuns să cred că nu e un plan diabolic în spate. Pur și simplu, omul este pe câmpii (n.r – Pablo Cortacero), nu are nimic, vrea să agațe gagici, să se dea mare. Interviul ăla e o scuză continuă, e pe față faptul că e o păcăleală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El ne spune că nu se poate să îl dăm afară pe băiețelul lui, Dorin Șerdean. L-au dat  afară pe Șerdean din funcția de președinte executiv, a și semnat o hârtie că e de acord, că cedează mașina, că dă geaca jos de pe el și predă ștampila până la ora 18. Da, Șerdean a semnat, a luat act de decizie, i s-a dat o țidulă pe care a semnat-o. Nu înțeleg de ce nu a predat ștampila în aceeași zi.

"Şerdean a luat din banii copiilor care îşi dau din alocaţii"

A stat cu ea până a doua zi. Fiind vineri, s-a dus repede cu ea la bancă, și-a scos el vreo 12.000 de euro, și-a plătit un salariu din contul DDB-ului, din banii adunați de oamenii ăștia, de copiii care își dau din alocație ca să fie și ei membri.

El avea ștampila, iar banca, după ce a înțeles chestia asta, a zis că oprește relațiile contractuale, retrage tot. E cu iz penal ce s-a întâmplat. E un prejudiciu pe care Dorin Șerdean l-a făcut clubului de 12.000 de euro sub apanajul că i-a trimis Cortacero o foaie cum că nu e statutară ședința Consiliului de Administrație, că ar fi ilegală, iar Șerdean ar fi din nou președinte executiv, dar foaia aia n-are ordin de intrare în club, n-are absolut nimic. O foaie semnată de mână, cum a mai trimis Cortacero, n-avea nici ordin de intrare în club", a spus Conovaru, la Digi Sport 

Dorin Şerdean a fost dat afara de Dinamo din funcţia de preşedinte

Dorin Şerdean a fost implicat în venirea acţionarilor spanioli la Dinamo. El a fost numit preşedinte de Pablo Cortacero în toamna anului trecut. Săptămâna aceasta, clubul a anunţat însă că Şerdean a fost concediat pentru că a adunat prea multe absenţe nemotivate.

Reclamă

"Dinamo București a decis astăzi încheierea raporturilor contractuale cu președintele executiv Dorin Șerdean", a fost anunţul făcut de președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu.

"Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți", se mai arată în comunicatul prezentat de fcdinamo.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și